Για τελευταία φορά την φετινή σεζόν ήρθε η Ναταλία Γερμανού με το «Καλύτερα δε γίνεται» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το μεσημέρι της Κυριακής, μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Αυτή έμελλε να είναι και η τελευταία τηλεοπτική συνύπαρξη, στο πλατό της εκπομπής, για την παρουσιάστρια με την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Δημήτρη Πανόπουλο.

«Δημήτρη, σε αντίθεση με την μακακία που είχα πει τον Νοέμβριο καλεσμένη σε μια εκπομπή, τελικά ήσουν αποκάλυψη. Το λέω έτσι και δημόσια, τώρα που πέρασαν οι μήνες, γιατί ήσουν το στήριγμα μου σε θέματα ενημέρωσης που δεν γνώριζα. Με έκανες πολύ καλύτερη δημοσιογραφικά, είσαι ένα σπουδαίο πλάσμα, είσαι ένα κουκλί ζωγραφιστό και μέσα και έξω. Όποιο και να είναι το επόμενο σου βήμα, στην πολιτική, στην τηλεόραση οπουδήποτε, να σκίσεις αγόρι μου» τόνισε η Ναταλία Γερμανού στον Δημήτρη Πανόπουλο ο οποίος υπογράμμισε με χαμόγελο πως «εγώ σ’ ευχαριστώ πολύ, ήταν εξαιρετικά και τα τρία χρόνια».

«Σας ευχαριστώ βαθιά για την αγάπη, για τη στήριξη, για την κατανόηση, για την υπομονή στις στιγμές που χρειάστηκε και δεν ήταν λίγες. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει σε εσάς γιατί για έκτη σεζόν μας τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας, την αγάπη σας και η κριτική σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη. Την θέλουμε, την αποζητούμε και την σκληρή και την αυστηρή όπως και τα καλά σας λόγια. Δεσμευόμαστε του χρόνου να σας αποδείξουμε το εξής. Ότι… Καλύτερα Γίνεται» εξομολογήθηκε, εν συνεχεία, η Ναταλία Γερμανού απευθυνόμενη σε όλους τους συνεργάτες της και στο τηλεοπτικό κοινό του «Καλύτερα δε γίνεται».

«Στις 21 Σεπτεμβρίου, πρώτα ο Θεός θα είμαστε εδώ να το αποδείξουμε,  με δύο νέα μέλη στην παρέα που ελπίζουμε να τα καλοδεχτείτε και να τα αγαπήσετε όσο αγαπάτε όλους εμάς».

Πηγή: zappit.gr