Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι ζυμώσεις και οι διαβουλεύσεις στο ΠΑΣΟΚ ενόψει της εσωκομματικής εκλογικής αναμέτρησης στις 6 Οκτωβρίου. Η Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε εκ νέου παρούσα στις εξελίξεις και έτσι δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποτελέσει την 8η υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε σήμερα τη Λέσβο, ενώ ο Χάρης Δούκας ζήτησε με επιστολή του, τη διεξαγωγή, δύο ντιμπέιτ στη δημόσια τηλεόραση μεταξύ των υποψηφίων.

Ο Nικος Ανδρουλακης που περιοδεύει στην Λέσβο υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ με ενότητα και πολιτική αυτονομία  θα ξαναγίνει η φωνή των μη προνομιούχων και της μεσαίας τάξης, ενώ σε συνάντηση με πυροσβέστες και εθελοντές  του νησιού τόνισε την σημασία της πρόληψης με σύγχρονα σχέδια πολιτικής προστασίας.

Με συνεντεύξεις, ομιλίες και περιοδείες οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να δώσουν το πολιτικό τους στίγμα και το πώς βλέπουν το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα. Οι υποψήφιοι έχουν ήδη ξεκινήσει την συλλογή υπογραφών στήριξης της υποψηφιότητάς τους.