Η αστυνομία συνεχίζει να αναζητά έναν άνδρα σε σχέση με τριπλή δολοφονία στο Hertfordshire στην Αγγλία και φοβάται ότι μπορεί να είναι οπλισμένος με τόξο, ενώ πιστεύεται ότι μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί και άλλα όπλα στην θανατηφόρα επίθεση.

Σημειώνεται ότι τρεις γυναίκες – ηλικίας 25, 28 και 61 ετών – βρέθηκαν με σοβαρά τραύματα αφού οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε μια ιδιοκτησία στο Bushey το βράδυ της Τρίτης.

Παρά τις προσπάθειες των παραϊατρικών υπηρεσιών , οι γυναίκες – οι οποίες πιστεύεται ότι είναι συγγενείς κατέληξαν λίγο μετά την άφιξη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης λίγο πριν τις 7 μ.μ., ανέφερε η αστυνομία του Hertfordshire. Η αστυνομία αναζητούσε όλη τη νύχτα τον 26χρονο Κάιλ Κλίφορντ από την περιοχή του Ένφιλντ, με εκτεταμένες έρευνες τώρα να πραγματοποιούνται στο Hertfordshire και στο βόρειο Λονδίνο.

«Δεδομένης της σοβαρής φύσης του περιστατικού, θα ήθελα να ζητήσω από όποιον γνωρίζει πού βρίσκεται να επικοινωνήσει αμέσως με την αστυνομία. Αν πιστεύετε ότι τον βλέπετε, παρακαλώ μην τον πλησιάζετε και καλέστε το 999 αμέσως. Μπορεί ακόμα να έχει στην κατοχή του ένα όπλο», δήλωσε ο Επιθεωρητής Ντετέκτιβ Ρομπ Χολ.

Στο μεταξύ οι μαθητές του δημοτικού σχολείου St Michael’s στο Ένφιλντ παραμένουν μέσα για προληπτικούς λόγους. Ο διευθυντής του σχολείου δήλωσε στο Sky News ότι η αστυνομία πραγματοποίησε επίσκεψη καθησυχασμού και τους είπε να «συνεχίσουν κανονικά όσο το δυνατόν περισσότερο». Είπε ακόμα ότι οι αστυνομικοί «κάνουν ό,τι μπορούν».