Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να έχει αλλάξει τη ρουτίνα της αυτοφροντίδας του, χάρη στην κοπέλα του Ινές ντε Ραμόν.

Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στον Πιτ, η ντε Ραμόν είχε θετική επιρροή στις συνήθειές του, βοηθώντας τον να «μεταρρυθμιστεί» και να «αλλάξει τους δύσοσμους τρόπους του» στο βαθμό που το προσέχουν οι γύρω του.

Η είδηση ​​έρχεται μήνες αφότου ο πρώην συγκάτοικος του Μπραντ Πιτ, ο ηθοποιός Τζέισον Πρίσλεϊ, έγινε πρωτοσέλιδο αποκαλύπτοντας ότι ο σταρ του «Fight Club» συχνά «περνούσε πολύ ώρα χωρίς ντους».

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να έχει αλλάξει τους «μυρισμένους τρόπους» του για την κοπέλα του, Ινές ντε Ραμόν

Το ειδύλλιο του Πιτ με τη Ντε Ραμόν είχε φαινομενικά θετική επίδραση στη ζωή του, καθώς θεωρείται ότι έχει ακολουθήσει αρκετές ρουτίνες υγιεινής εξαιτίας της.

Γνωστός για την εντυπωσιακή του εμφάνιση και τη γοητευτική παρουσία του στην οθόνη, ο 60χρονος ηθοποιός φέρεται να είχε κενό στην αυτοφροντίδα του και μπορούσε να περάσει μέρες χωρίς να κάνει μπάνιο.

«Είναι πραγματικά αναμορφωμένος για την Ινές», είπε μια πηγή στο In Touch την Τετάρτη. «Ο Μπραντ συνήθιζε να μην κάνει ντους και να λούζει τα μαλλιά του και ήθελε να χρησιμοποιεί σαπούνι και νερό μόνο όταν έκανε ντους και αρνιόταν να χρησιμοποιήσει αποσμητικό ή κολόνια».

Συχνά περνούσε μια ή δύο μέρες χωρίς μπάνιο, κάτι που είναι εκπληκτικό δεδομένου ότι είναι ένα τόσο τεράστιο σύμβολο του σεξ, αλλά με την Ινές, είναι μια διαφορετική ιστορία», συνέχισε ο μυημένος, προσθέτοντας ότι ο Πιτ «έχει ξεφύγει από το δρόμο του για να αλλάξει. τους δύσοσμους τρόπους του»