Η Κλέλια Πανταζή αναφέρθηκε για όσα γράφτηκαν μετά την ήττα της Εθνικής Πόλο Αντρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες από τη Σερβία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Summer’s cool» η Κλέλια Πανταζή εξήγησε αρχικά, τι εννοούσε με το δικό της σχόλιο.

«Απάντησα ότι πειράζει η ήττα και θεωρώ αυτονόητο ότι η δική μας ομάδα ήταν καλύτερη. Αυτό έγραψα. “Πειράζει, ήταν καλύτεροι”. Προφανώς δεν εννοούσα τους Σέρβους» σχολίασε αρχικά.

Στην πορεία, επισήμανε ότι: «Επειδή δεν είναι χόμπι αλλά η δουλειά, είναι η ζωή κάθε αθλητή, δεν μπορείς να λες ένα “δεν πειράζει”. Πειράζει και παραπειράζει και είναι κάτι που θα τους στοιχειώνει. Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουν. Αν βάλω τον εαυτό μου στη θέση τους με το λάθος που κάναμε στις κορίνες στους Ολυμπιακούς, πονάει ακόμα».

Τέλος, η Κλέλια Πανταζή αναφέρθηκε στο διαδικτυακό bullying που δέχονται οι αθλητές της ομάδας πόλο, με κυριότερο στόχο τον τερματοφύλακα, Μάνο Ζερδεβάς. «Το άσχημο είναι ο καθένας που κρίνει και σχολιάζει. Τρώει bullying από χτες ο τερματοφύλακας της ομάδας, ο Μάνος Ζερδεβάς. Έχει περιορίσει τα σχόλια. Τα παιδιά αυτά θέλουν στήριξη όχι να τους τη λες» είπε τέλος.