Ο Ήλιος, στο αέναο ταξίδι του στο ζωδιακό (όπως το βλέπουμε φυσικά από τον πλανήτη μας, γιατί ο Ήλιος δεν μετακινείται) προχωρά στις 22/08/2024, από το ζώδιο του Λέοντα, στο ζώδιο της Παρθένου.

Μολονότι το καλοκαίρι δεν τελειώνει ακόμη, η ενέργεια μεταβάλλεται κι από την πύρινη, δημιουργική, αισιόδοξη και σταθερή ενέργεια του Ήλιου στον Λέοντα, προχωράμε στην πρακτική, λογική, παραγωγική, προσγειωμένη ενέργεια του Ήλιου στην Παρθένο.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ήλιος περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας την Παρθένο, μέσα στον τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου που κυβερνά την ερωτική σας ζωή, το σεξ, τη διασκέδαση, τα χόμπι, τα σπορ, τη φήμη, τα παιδιά. Κι αν μη τι άλλο, αυτό είναι πάντα καλά νέα για το ζώδιο σας που αγαπά την καλή ζωή. Ένας νέος κόσμος εμπειριών ανοίγεται μπροστά σας και περιμένει να τον ανακαλύψετε. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψουν φλερτ, να έχετε πιο όμορφες στιγμές με τους φίλους, τα παιδιά σας αν είστε γονείς και γενικά θα αυξηθούν οι ευκαιρίες να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Θα είναι μια ευχάριστη επιρροή μέσα σε ένα αρκετά κουραστικό πλαίσιο των τελευταίων εβδομάδων. Σαφώς βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι μέχρι τις 28/08 θα είναι ανάδρομος και ο Ερμής, ο κυβερνήτης της Παρθένου, που αυτό κάπως ψαλιδίζει το πολύ καλό που θα μπορούσατε να πάρετε τουλάχιστον στο ξεκίνημα της πορείας του Ήλιου σε αυτό το ζώδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια πιο ενθουσιώδης, εξωστρεφής, επικοινωνιακή περίοδος ξεκινά για το δικό σας ζώδιο που θα διαρκέσει μέχρι τις 22/09. Η εποχή της Παρθένου σας βρίσκει σε μια φρενίτιδα από πλευράς ρυθμών, με πολλές επαφές, συναντήσεις για επαγγελματικά θέματα, συσκέψεις, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, εμπορικές δοσοληψίες, αγορές μέσων επικοινωνίας ή μεταφορικών μέσων. Από την άλλη, μπορεί να έχετε πολλές επαφές με συγγενείς, φίλους, συνεργάτες ή να ακούτε διαφορετικές γνώμες, απόψεις, εμπειρίες. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον Ήλιο στην Παρθένο έχουμε και ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 28/08, έτσι πιθανώς πολλά πράγματα να μην ολοκληρώνονται σε αυτό το διάστημα. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δίνετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινά η εποχή σας αγαπητοί μου Παρθένοι. Τα γενέθλια σας, η προσωπική σας Πρωτοχρονιά. Είναι η στιγμή να κάνετε τους απολογισμούς σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να δείτε τι καινούριο θέλετε να υλοποιήσετε στην καινούρια γενέθλια χρονιά σας. Είναι μια νέα δουλειά; Μια νέα σχέση; Θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον κλάδο που δραστηριοποιείστε; Να ανοίξουν οι δουλειές σας και να επεκταθείτε; Ή να πάρετε ένα πτυχίο; Όποιος κι αν είναι ο στόχος σας, η καινούρια γενέθλια χρονιά σας υπόσχεται να σας βοηθήσει να τον υλοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αρκεί αν είστε πειθαρχημένοι. Το σημαντικό είναι να πάρετε την απόφαση και να θέσετε τους σωστούς στόχους. Στα συγκεκριμένα γενέθλια βέβαια μέχρι τις 28/08 έχετε και την ταυτόχρονη επιρροή του ανάδρομου κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξεμπερδεύετε οριστικά με θέματα του παρελθόντος που σας κυνηγούν και δεν σας επιτρέπουν να πάτε μπροστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εποχή της Παρθένου είναι πάντα μια εποχή που εστιάζετε στους επαγγελματικούς σας στόχους, στα θέματα της καριέρας και που φυσικά κουράζεστε περισσότερο προκειμένου να υλοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Είναι μια περίοδος που σας βλέπουν περισσότερα μάτια κι αυτό σημαίνει ότι θα ακούσετε και πολλές γνώμες και απόψεις για τον τρόπο που κάνετε τη δουλειά σας. Αν λοιπόν έχετε μια καλή απόδοση, αυτό σημαίνει ότι θα ακούσετε και καλά λόγια, αλλά πιθανώς έχετε και την ευκαιρία μια προαγωγής. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι παράλληλα με τον Ήλιο στην Παρθένο, έχουμε και ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 28/08 που δημιουργεί καθυστερήσεις, αναβολές ή και μικροπροβλήματα. Ακόμη όμως κι αν τελειώσει κάτι μην ανησυχείτε, διότι θα το αντικαταστήσετε με κάτι που σας αξίζει περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Παρθένος είναι το απέναντι ζώδιο από το δικό σας και η αλήθεια είναι ότι μοιράζεστε αρκετά κοινά μαζί του. Όταν έρχεται η εποχή της Παρθένου για σας αυτό σημαίνει «σχέσεις». Είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας σχέσεις είτε για τις επαγγελματικές. Και πράγματι μέχρι τις 22/09 κάποιοι από σας μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση, μπορεί να κάνετε έναν στενό φίλο, να μπείτε σε μια νέα συνεργασία. Οι προτάσεις θα είναι αρκετές. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι για κάποιες μέρες στο ξεκίνημα της παραμονής του Ήλιου στην Παρθένο θα έχουμε παράλληλα και ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 28/08. Έτσι μπορεί να μπείτε στη διαδικασία να επαναξιολογήσετε παλιότερες σχέσεις και συνεργασίες ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε επαφές με άτομα από το παρελθόν σας. Με κάποιο τρόπο οι άλλοι στη ζωή σας θα σας απασχολήσουν δεόντως αυτό το διάστημα, στο οποίο θα νιώθετε ότι πολλά εξαρτώνται από εκείνους κι όχι από σας. Το στοίχημα της περιόδου της Παρθένου που είναι πιο εξωστρεφής, είναι να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο εγώ και το εμείς.

Πηγή: eleftherostypos.gr