Πρόσκληση να έρθει στα Γρεβενά για να δει η δημογραφική κατάρρευση, έκανε προς το πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως τόνισε πρέπει να εξηγήσει γιατί οι νέοι εγκαταλείπουν την περιοχή και φεύγουν κατά εκατοντάδες στο εξωτερικό. Επισήμανε ότι δεν αξιοποιήθηκε σωστά το ταμείο ανάκαμψης για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Αναφέρθηκε επίσης για την ακρίβεια και επανάφερε το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ, όπως έγινε και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες με αποτέλεσμα, γιατί οι καταναλωτές επωφελήθηκαν. Πρόσθεσε μάλιστα ότι θα επαναφέρει την πρόταση πού έχει γίνει από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για την ενιαία αρχή καταναλωτών, με τη λειτουργία της οποίας η καταναλωτές θα μπορούν να δουν ποιοι αισχροκερδούν εις βάρος τους.

Ο κ. Ανδρουλάκης συνάντησε φίλους και μέλη του κόμματος, ενώ έκανε βόλτα και στα καταστήματα της κεντρικής πλατείας των Γρεβενών, όπου συνάντησε απλούς πολίτες.

Στις 7:00 το βράδυ στο κέντρο πολιτισμού Γρεβενών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρεία θα πραγματοποιήσει την κεντρική των ομιλία.

Πηγή: ertnews.gr