«Μετά το εξώδικο, μετά το τηλέφωνο, τώρα γίναμε και φίλοι!» αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Χανιών, Παύλος Πολάκης, με αφορμή δηλώσεις της Αθηνάς Λινού, που υποστήριξε ότι ήταν φίλοι και ότι τον υποστήριξε όταν ανακοινώθηκε η διαγραφή του.

Ο ίδιος, σημειώνει «της υποκρισίας το ανάγνωσμα!» και απευθυνόμενος στην Αθηνά Λινού, αναφέρει ότι «Φίλοι δεν υπήρξαμε ποτέ, πολύ περισσότερο σήμερα. Απλά σεβάστηκα στις εκλογές του 2023 -κακώς- την πρόταση του Τσίπρα να είσαι υποψηφία με τον ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός πως διαφωνούσα οριζοντίως και καθέτως με τη στάση σου στην πανδημία»

Παράλληλα, εξηγεί ότι «δεν ήξερα το μέγεθος και την ουσία του “φιλανθρωπικού” σου έργου το οποία νόμιζα πως είχε σταματήσει το 2017 όταν το υπ. Εργασίας επί ΣΎΡΙΖΑ και Φωτίου καθιέρωσε τα ζεστά σχολικά γεύματα με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό!»

«Όλη η Ελλάδα είδε στο βίντεο τι υπερασπίστηκες με το ψεύτικο και με χρονοκαθυστερηση κλάμα σου!» αναφέρει.

«Η “φιλευσπλαχνία” που επιδείκνυες ήταν τελικά ένας φερετζές διασπάθισης δημοσίου χρήματος! Σε καλύπτουν τα ΜΜΕ, η Εκκλησιά, η ΝΔ αλλά η αλήθεια βγήκε στη φορά και θα λογοδοτήσεις εκεί που πρέπει!» καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

ΑΘΗΝΆ ΛΊΝΟΥ:

1) Φίλοι δεν υπήρξαμε ποτέ, πολύ περισσότερο σήμερα!

2) Απλά σεβάστηκα στις εκλογές του 2023 -κακώς- την πρόταση του Τσίπρα να είσαι υποψηφία με το Σύριζα παρά το γεγονός πως διαφωνούσα οριζοντίως και καθέτως με τη στάση σου στην πανδημία (όπως και μα τον άλλον ανεκδιήγητο καθηγητή-υποψηφιο που έστελνε τον κόσμο στα βουνά.

ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΒΕΒΑΊΑ πως δεν ήξερα το μέγεθος και την ουσία του «φιλανθρωπικού» σου έργου το οποία νόμιζα πως είχε σταματήσει το 2017 όταν το Υπ εργασίας επί ΣΎΡΙΖΑ και Φωτίου καθιέρωσε τα ζεστά σχολικά γεύματα με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό!!

3) Όλη η Ελλάδα είδε στο βίντεο τι υπερασπίστηκες με το ψεύτικο και με χρονοκαθυστερηση κλάμα σου!

Μια μετακλητή του Άδωνη που όλη την ώρα που απεκάλυπτα στην ομιλία μου τα σκάνδαλα και τη διασπάθιση του Ταμείου Ανάκαμψης στο χώρο της Υγείας με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Κ Υ Φιλιατρών, έκανε συνεχώς μορφασμούς και χειρονομίες υποτίμησης.

Αυτήν υπεράσπισες που κανένα μπούλινγκ ή σεξιστική επίθεσή δεν δέχτηκε, απλά μια παρατήρηση για την απαράδεκτη στάση της που και άντρας να ήταν τα ίδια ακριβώς θα του έλεγα!!

4) Έτσι έδωσες την αφορμή που έψαχναν κάποιοι -εκτός και εντός ΣΎΡΙΖΑ- να με διαγράψουν προχωρώντας σε άλλη μια δολοφονία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας μου με το επιχείρημα που και συ χρησιμοποίησες στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΎΡΙΖΑ, πως δήθεν δηλαδή η συγκεκριμένη μετακλητή ήταν άρρωστη και γι αυτό είχε αυτήν την όψη στο πρόσωπο!! ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ που ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΉ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΑΤΕ μέχρι που το διέψευσε η ίδια!!!!

5) Δυστυχώς για σένα όλα όσα απεκαλυψα ψάχνοντας να δω γιατί τόσο προσποιητό κλάμα, ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΟΥΝ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πως μεσώ της ΑΜΚΕ ΠΡΟΛΗΨΙΣ παίρνεις παράνομα χρήματα από το δημόσιο, πληρώνεσαι με παράνομο τρόπο για υπηρεσίες που δεν προσφέρονται, συνεργάζεσαι με εταιρείες μιας χρήσης που ξεπλένουν χρήμα, πήρες τεράστιο πόσο για μελέτη που θα κρατούσε 7 χρόνια την επόμενη μέρα της υπογραφής της σύμβασης ενώ ήσουν και υποψηφία βουλευτής με το Πασοκ, έβαζες την Αμκε να πληρώνει νοίκι σε κτίριο που σου ανήκει και έκρυβες έσοδα του ιατρείου σας μέσα στην ΑΜΚΕ!!(φώτο 2-7)

Η «φιλευσπλαχνία» που επιδείκνυες ήταν τελικά ένας φερετζές διασπάθισης δημοσίου χρήματος!

Σε καλύπτουν τα ΜΜΕ, η Εκκλησιά, η ΝΔ αλλά η αλήθεια βγήκε στη φορά και θα λογοδοτήσεις εκεί που πρέπει!