Lee

Το βραβευμένο με Όσκαρ κορίτσι του «Τιτανικού», η Κέιτ Γουίνσλετ, υποδύεται την πολεμική ανταποκρίτρια Ελίζαμπεθ Μίλερ που χάρισε ένα συγκλονιστικό φωτογραφικό αρχείο στον κόσμο και την ιστορία.

Κραυγή Σιωπής

Η διασκευή του γνωστού δανέζικου θρίλερ με τίτλο «Κραυγή Σιωπής» θέλει οικογένεια που φιλοξενείται στο σπίτι φιλικού ζευγαριού να βιώνει την απόλυτη φρίκη από τις απανωτές rollercoaster εκφράσεις έντασης και θυμού.

Μην σε αγγίξει το κακό

Υπερπροστατευτική μάνα κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει τα παιδιά της από ένα απροσδιόριστο κακό στην ταινία «Μη σε Αγγίξει το Κακό».

Σεξ, όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους

Στο «Σεξ, όσα λένε οι άντρες μεταξύ τους»… ετεροφυλόφιλος εκμυστηρεύεται την χωρίς δικαιολογία ερωτική επαφή που έκανε με άγνωστο άντρα πρώτα σε ένα συνάδελφο του και μετά στη γυναίκα του. Ο πρώτος θα προβληματιστεί για τη δική του σεξουαλικότητα και η δεύτερη θα αμφισβητήσει την ειλικρίνεια στη σχέση τους.

Buzzheart

Στο «Buzzheart», νεαρό αγώρι γνωρίζει μασέζ και αποδέχεται την πρόσκληση της να τον γνωρίσει στους γονείς της. Εκεί θα στρατολογηθεί σε ένα καταιγιστικό παιχνίδι χωρίς κανόνες, με σκοπό να διερευνηθεί η συμβατότητα με την κόρη τους.

Η Ληστεία του Βερολίνου

Στη «ληστεία του Βερολίνου» έχουμε: Ένα ληστή, ένα πολύτιμο πίνακα και τα απρόοπτα. Αυτά…

Υπνοθεραπεία

Στην «Υπνοθεραπεία», νεαρή γυναίκα προσπαθεί να επιτύχει εστίαση στο κέντρο της πριν από μια μεγάλη παρουσία μέσω της τεχνικής του τίτλου, όμως «μια πόρτα ξεκλειδώνει μέσα της» και τους παίρνει όλους και τους σηκώνει.

Η Πλεξούδα

Στην «Πλεξούδα» τρεις γυναίκες που δεν γνωρίζονται, από διαφορετικά σημεία του κόσμου, θα ανακαλύψουν πως μοιράζονται κοινές μάχες

Αζήτητοι

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία», πρόχειρα αποθηκευμένες αποσκευές αποκαλύπτουν τις ιστορίες φυματικών που απεβίωσαν αλλά και το κοινωνικό στίγμα των συγγενών που μέχρι σήμερα αγνοούσαν το που έχουν θαφτεί οι άνθρωποι τους.

Transformers One

Σχεδόν ενήλικο animation εμπνευσμένο και από τις κινηματογραφικές ταινίες των «Transformers» αλλά με νοσταλγικές πινελιές που παραπέμπουν στην τηλεοπτική σειρά. Αυτό είναι το “Transformers One”.

Ο Άνθρωπος με το Χρυσό Χέρι

Ο Φρανκ Σινάτρα είναι «Ο Άνθρωπος με το Χρυσό Χέρι» (και για τις ικανότητες του στη μουσική, και στο τζούρνευμα) που θέλει να αλλάξει ζωή αλλά οι παλιές συνήθειες δεν του το επιτρέπουν.

Άνοιξε τα μάτια

Πλούσιος νάρκισσος σακατεύεται από την πρώην φίλη του. Καταδικασμένος με μόνιμες παραμορφώσεις στο πρόσωπο, θέλει να ανοίξει τα μάτια ενώ το μυαλό του δεν του επιτρέπει «να δει καθαρά» ποιο είναι το όνειρο του ύπνου του και ποιος ο εφιάλτης της πραγματικότητας.