Ποδαρικό στη νέα χρονιά για το «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου έκανε η Φαίη Σκορδά, το πρωινό του Σαββάτου, στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, η οικοδέσποινα της καθημερινής πρωινής ζώνης του σταθμού έκανε μια πολύ τρυφερή αναφορά στη δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά εκμυστηρεύτηκε πως «γενικά είμαι ψύχραιμη πολύ, πάρα πολύ ευαίσθητη, υπερβολικά και έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές αλλά σκέφτομαι πάντα ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στο τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή στις στιγμές της δυσκολίας της δικής μου, της εσωτερικής, πάντα σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς στην τηλεθεάτρια μας. Που λέω και συνέχεια «κορίτσια μου, κορίτσια μου» και έχει μείνει γενικά. Οπότε αυτό με κρατάει. Το ότι είμαι ψύχραιμη και θέλω να υπάρχει μια αξιοπρέπεια, δεν σημαίνει ότι μέσα μου δεν στεναχωριέμαι για κάποιες καταστάσεις».

«Για παράδειγμα κάτι πολύ δύσκολο για την περσινή σεζόν, που έχασα τον μπαμπά μου, μου είχε πει κάτι η μαμά μου και το κρατάω σαν φυλαχτό πριν βγω. Ήταν μια εβδομάδα που δεν καταλάβαινα τι γινόταν, δεν καταλάβαινα. Όχι ότι τώρα καταλαβαίνω, απλώς το έχω βάλει λίγο στην άκρη. Μην το βαρύνουμε, τελοσπάντων».

«Μου λέει, λοιπόν, η μαμά μου και αυτό είναι ένα μάθημα που έχω πάρει από το Make a Wish ότι «σε βλέπουν αυτή τη στιγμή ίσως μαμάδες που τα μικρά τους παιδιά περνάνε μια δυσκολία. Δεν σου επιτρέπεται να δώσεις κανένα δικαίωμα». Αυτό ήταν το σωστό πράγμα που έχω ακούσει» πρόσθεσε εν συνεχεία, με τρεμάμενη φωνή, η Φαίη Σκορδά σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA.