Σε μία άνευ προηγουμένου διαμάχη ενεπλάκησαν το πρωινό της Δευτέρας (23/9) η Κατερίνα Καινούργιου και ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», προκειμένου να σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και σύντομα η συζήτηση βγήκε εκτός ελέγχου, με τον ίδιο να επιτίθεται στην παρουσιάστρια με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

«Το 2024 δεν θα με κρατήσει αυτό το θέμα εμένα. Εμένα δεν θα μου βάλετε τέτοιες τρικλοποδιές για να κάνετε τηλεθέαση. Το 2025 για μένα αυτό το θέμα δεν υπάρχει! Όσο το κουβεντιάζουμε του κάνουμε κακό», αντέδρασε έντονα ο Απόστολος Γκλέτσος, όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις περί ομοφυλοφιλίας που έχει κάνει εκείνος στο παρελθόν και οι οποίες έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

«Είσαι ομοφοβική, σε κατηγορώ, και προσπαθείς να κάνεις τηλεθέαση με αυτό το θέμα!», με την παρουσιάστρια να εκπλήσσεται με τα σχόλια που ακούει. «Μαζί μου μιλάς; Με προσβάλλει αυτό που λες! Με ξέρεις τόσα χρόνια!».

«Γιατί, ομοφοβικούλα, το βάζεις αυτό για συζήτηση; Πάμε παρακάτω, ομοφοβικούλα μου! Εμένα δεν θα μου πουλάς πνεύμα και μάλιστα όταν είμαι στο τηλέφωνο. Πού σε ξέρω; Δεν σε ξέρω και ούτε θέλω να σε μάθω. Δυο φορές έχουμε μιλήσει όλες κι όλες. Είσαι ομοφοβική και το δείχνουν οι εκπομπές σου! Προσπαθείς από το τίποτα να βγάλεις ξύγκι και να κάνεις τηλεθέαση!», συνέχισε σε έξαλλη κατάσταση ο Απόστολος Γκλέτσος, κλείνοντας απότομα τη σύνδεση με την εκπομπή.

«Έχω σοκαριστεί! Και ο κύριος Απόστολος Γκλέτσος κάνει το ίδιο με αυτό που κατηγορούσε άλλους ότι του έκαναν! Ποιος είναι ομοφοβικός; Ο κύριος Γκλέτσος, όχι εγώ», είπε αμέσως μετά τη διαμάχη η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να υπερασπιστεί τη θέση της.