“Ούτε εγώ κατάλαβα, γιατί έπεσαν πέρσι να με “φάνε”, για να είμαι ειλικρινής. Ουδέποτε είπα κάτι με σκοπό να θίξω κανέναν”.

Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας (23/9) ο Γιώργος Καράβας. Ο κριτής του My Style Rocks άνοιξε τα χαρτιά του για τον νέο κύκλο του reality μόδας στον ΣΚΑΪ, ενώ απαντά και για την κριτική που δέχθηκε πέρσι με αφορμή μία δήλωσή του.

«Ούτε εγώ κατάλαβα, γιατί έπεσαν πέρσι να με «φάνε», για να είμαι ειλικρινής. Προφανώς, όλοι όσοι βρίσκονται στην τηλεόραση κάτι έχουν. Γενικότερα, η συνέπεια και ο χρόνος παραμονής στην τηλεόραση αποδεικνύει ότι υπάρχει μία ποιότητα. Εγώ ουδέποτε είπα κάτι με σκοπό να θίξω κανέναν αλλά ότι θα βάλω το 100% των δυνατοτήτων μου σε οτιδήποτε δοκιμαστώ, για να το φέρω εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», δηλώνει ο Γιώργος Καράβας.

«Από κει και πέρα, εάν αυτό παρερμηνεύτηκε ή παρουσιάστηκε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, δεν είμαι εγώ υπεύθυνος για αυτό και ούτε θα κάτσω να δικαιολογηθώ κιόλας», συμπλήρωσε στο σχόλιό του.

«Σίγουρα μέχρι πρότινος δεν υπήρχε bootcamp στο My Style Rocks. Υπάρχει μία ταύτιση με το GNTM αλλά η διαδικασία των auditions είναι έτσι κι αλλιώς αυτή», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Γιώργος Καράβας για τη σύγκριση ανάμεσα στα δύο προγράμματα.

«Δεν έχουμε κάποια επικοινωνία με τη Βίκυ Καγιά. Ήμασταν φίλοι αλλά τώρα δεν μιλάμε. Δεν έγινε απολύτως τίποτα, απλά χαθήκαμε στο πέρας του χρόνου. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τη Βίκυ. Καθένας έχει τη ζωή του, η τηλεόραση είναι ένα επάγγελμα», ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Καράβας.

Πηγή: zappit.gr