Σε κατάσταση αγωνίας βρίσκεται η οικογένεια του 35χρονου Δημήτρη Κατσέλη, ο οποίος εξαφανίστηκε από την περασμένη Τετάρτη στην Καρδίτσα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για τον εντοπισμό του, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, αφού εντοπίστηκαν τα προσωπικά του αντικείμενα στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα σημάδια του ίδιου.

Η μητέρα του Δημήτρη, σε συνέντευξή της στο protothema.gr, εξέφρασε την ανησυχία της για την τύχη του γιου της. «Φοβάμαι πολύ για το παιδί μου. Ο Δημήτρης μου δεν ξεπέρασε ποτέ τον θάνατο του αδελφού του, και ο νους μου πηγαίνει μόνο στο κακό», ανέφερε χαρακτηριστικά. Αν και δηλώνει ψυχολογικά προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο, οι φόβοι της εντείνονται, καθώς δεν γνωρίζει αν ο γιος της μπλέχτηκε σε κάτι επικίνδυνο ή αν έκανε κακό στον εαυτό του.

Ο Δημήτρης, ο οποίος είχε επιστρέψει από την Αυστρία όπου δούλευε, διέμενε προσωρινά στο σπίτι της αδερφής του στην Καρδίτσα. Η αδερφή του τον παρατήρησε ιδιαίτερα στεναχωρημένο, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να της εξηγήσει τον λόγο. Το επόμενο πρωί, όταν ξύπνησε, ο Δημήτρης είχε ήδη φύγει χωρίς να αφήσει ίχνος.

Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν τον σάκο του με τα ρούχα του, την κάρτα και το κινητό του σε πεζοδρόμιο της Θεσσαλονίκης, αλλά ο ίδιος παραμένει άφαντος. Η μητέρα του, μιλώντας με απόγνωση, τόνισε ότι όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία της μεγαλώνει, καθώς φοβάται μήπως χάσει και δεύτερο παιδί.

«Θέλω να βρεθεί και θα είμαι δίπλα του για να τον βοηθήσω», είπε, ολοκληρώνοντας την έκκλησή της για βοήθεια.