Όσα είπε ο παρουσιαστής για Λίτσα Πατέρα και Μάρκο Σεφερλή.

Σε κοσμική εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος το βράδυ της Δευτέρας (23/9). Τον παρουσιαστή και ραδιοφωνικό παραγωγό συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου έκανε δηλώσεις για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν και τα θέματα που συζητιούνται στην ελληνική showbiz.

«Νιώθω μία ευγένεια φέτος στην ελληνική τηλεόραση, μία άμυλα, ότι δεν υπάρχει το περσινό πολεμικό κλίμα. Ελπίζω να μην γίνεται επίτηδες. Η συνεργασία με τον Ανδρέα είναι ένα διαρκές μάθημα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Όσον αφορά τη δική μου εκπομπή, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν μιλάω για αυτά. Ό,τι είναι θα ανακοινωθεί από το κανάλι, δεν ξέρω πώς και τι. Αν δεν ανακοινωθεί από το κανάλι, τότε δεν είναι», υπογραμμίζει ο παρουσιαστής σε σχετική ερώτηση.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υποστήριξε ακόμη μία φορά ανοιχτά τη Λίτσα Πατέρα ως προς την άδικη αντιμετώπιση που είχε στη λήξη της συνεργασίας της με την τηλεόραση του ΑΝΤ1, ενώ αναφορικά με το θέμα του Μάρκου Σεφερλή, τόνισε:

«Είναι λάθος του που απαντούσε, μας χωρίζει ένα χάος. Καλό είναι να το μαζέψουμε και να αναγνωρίσουμε την καλή πρόθεση του Μάρκου, ο οποίος το μόνο που θέλει είναι να περνάει καλά ο κόσμος. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα. Και η άλλη πλευρά το καλό θέλει, να μην στεναχωριέται κανένας. Εκεί συμφωνούν και οι δύο πλευρές».

Πηγή: zappit.gr