Η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε πρώτη φορά χθες 26/09 στα σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της στο ευρωκοινοβούλιο. Η Ελένη Χατζίδου ξέσπασε για όσα γράφουν στην ευρωβουλευτή και τη σύγκριση που γίνεται στα social media με το ντύσιμό της στο παρελθόν.

«Το ότι πρέπει να βγαίνει και να απολογείται στο οτιδήποτε σχολιάζουν για την Ελεονώρα Μελέτη, αν είναι δυνατόν. Είδα κάτι φωτογραφίες που συγκρίνουν την Ελεονώρα του τώρα με την Ελεονώρα πριν από 20 χρόνια, τι φορούσε πριν και τώρα, τι φορούσε στις εκπομπές. Είναι δυνατόν να κάνουμε τέτοιες συγκρίσεις; Και για ποιον λόγο πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο… Συγγνώμη γιατί τα έχω όλα στο μυαλό μου ένα μπέρδεμα από την εξαλλοσύνη μου» είπε με έντονο ύφος η Ελένη Χατζίδου.

«Να βάλει ένα poll στο Instagram η Ελεονώρα τι θέλουμε να φοράει; Πώς θέλετε να μιλήσω; Πώς να διαχειριστώ το οποιοδήποτε θέμα; Δεν την έχουμε αφήσει σε ησυχία την καημένη. Απορώ πως αντέχει. Σέβεσαι κάποιους χώρους και κάποιες καταστάσεις. Συμφωνούμε ότι υπάρχει συγκεκριμένο dress code για κάθε περίσταση; Ως παρουσιάστρια για μία πρωινή εκπομπή που έκανε, ντυνόταν πάρα πολύ καλά, ήταν πολύ σικ. Για ποιον λόγο φάνηκε περίεργο αυτό;» αναρωτήθηκε εύλογα η Ελένη Χατζίδου στο τέλος της συζήτησης.

Πηγή: zappit.gr