Ένοχο έκρινε 38χρονο κατηγορούμενο για αποπλάνηση ανηλίκου χθες, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου με ομόφωνη απόφασή του

Τον καταδίκασε, για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση  με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, ενώ χορηγήθηκε αναστολή στην εκτέλεσή της μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. Το δικασήριο αναγνώρισε στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Το θύμα που εξετάστηκε ως μάρτυρας από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, είπε  ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον κατηγορούμενο από τον Οκτώβριο του 2019 και για διάστημα περίπου 1,5 έτους, χωρίς να γνωρίζει την πραγματική του ηλικία. Η ίδια περιέγραψε πως η ερωτική προσέγγιση από την πλευρά του κατηγορούμενου ξεκίνησε λίγους μήνες μετά την πρώτη τους γνωριμία και πως της υποδείκνυε τις ερωτικές πράξεις που ο ίδιος ήθελε.

Η σχέση τους διήρκησε μέχρι τον Μάρτιο του 2021, όταν συγγενείς του θύματος αντιλήφθηκαν ότι ο κατηγορούμενος άφηνε την ανήλικη έξω από το σπίτι της και έτσι κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του.