“Δεν επιλέγουμε τα θέματα στην εκπομπή με βάση το τι θα τραβήξει, το τι αρέσει, το τι θα κάνει νούμερα” διευκρινίζει η Νίνα Κασιμάτη.

Τη Νίνα Κασιμάτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» με την Ζωή Κρονάκη και τον Τάσο Ιορδανίδη, το πρωινό της Κυριακής, στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε τόσο για τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Κοτταρίδη στο Σαββατοκύριακο όσο και για την επιλογή της θεματολογίας.

Καλή αρχή, καλή σεζόν να ευχηθούμε! Φέτος… πήγαμε νωρίτερα, μια ώρα νωρίτερα» υπογράμμισε αρχικά η ρεπόρτερ της εκπομπής, Κατερίνα Πίπερη με τη Νίνα Κασιμάτη να αποκρίνεται με χιούμορ ως εξής. «Καλή αρχή και καλή σεζόν σε όλους μας. Ε εντάξει, ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται! Τι 6, τι 5;»¨.

«Είμαστε ετοιμοπόλεμοι, είμαστε μαθημένοι και δίνουμε το ραντεβού μας κάθε «Σαββατοκύριακο από τις 5″ το πρωί. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, την κάνουμε και την απολαμβάνουμε. Είναι αυτό που λένε ότι περνάμε καλά και φαίνεται».

Όσον αφορά τον τηλεοπτικό της παρτενέρ, Δημήτρη Κοτταρίδη, η Νίνα Κασιμάτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχει σεβασμός, ο ένας για τον άλλο, συνάδελφος για τον συνάδελφο και από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι άλλο στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Οπότε μαζί με τον Δημήτρη Κοτταρίδη προσπαθούμε για το καλύτερο και νομίζω ότι το καταφέρνουμε».

«Είμαστε επαγγελματίες και από τη στιγμή που είσαι επαγγελματίας οφείλεις να παρακολουθείς τα πάντα. Δεν επιλέγουμε με βάση το τι θα τραβήξει, το τι αρέσει, το τι θα κάνει νούμερα. Επιλέγουμε με βάση αυτό που θεωρούμε εμείς ότι έχει ενδιαφέρον και ότι είναι μέσα στο πλαίσιο της ενημέρωσης. Από κει και πέρα βεβαίως παρακολουθούμε τα νούμερα και κοιτάζουμε τα θέματα (σ.σ. στον ανταγωνισμό) γιατί μας ενδιαφέρει).

Πηγή: zappit.gr