“Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή που σκέφτηκα πως είτε θα σοβαρευτώ είτε σταματάω” εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Φέρρης.

Με αφορμή τις εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, ο Θοδωρής Φέρρης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Πάνο Κατσαρίδη το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επαγγελματική καταξίωση, στις δύσκολες στιγμές αλλά και τις συμπεριφορές που συνάντησε στην καλλιτεχνική του διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Φέρρης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «το Posidonio είναι το πρώτο νυχτερινό κέντρο που ξεκίνησα να τραγουδάω, τότε με τον Γιάννη Πλούταρχο, στις χρυσές εποχές. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά, ούτε στα όνειρα μου δεν το φανταζόμουν γιατί δεν ονειρευόμουν τόσο μεγάλα πράγματα».

«Ίσως η καταξίωση στο τραγούδι να ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ίσως να ήρθε γιατί μάλλον παίρνουμε αυτό που αξίζουμε την στιγμή που πρέπει, δεν ξέρω πως να το πω. Πάντως ενδεχομένως να μην μου άξιζε τότε να έρθει κάτι τόσο ωραίο, από πολλές απόψεις. Εννοώ πως μπορεί να μην ήμουν τόσο εργατικός, να μην ήμουν τόσο συνεπής. Δεν πήγαινα στη δουλειά με την δίψα να πετύχω. Κάποια στιγμή όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, δηλαδή έφτασα στο όριο. Ήμουν στον γκρεμό και ήμουν στο χείλος. Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή που σκέφτηκα πως είτε θα σοβαρευτώ είτε σταματάω».

«Δεν έχω ζήσει συμπεριφορές αντιεπαγγελματικές αλλά και να τις έζησα, δεν τις κατάλαβα. Δεν έδινα σημασία και το τονίζω αυτό» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θοδωρής Φέρρης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Κώστα Τσουρό στο Μεγάλο Κανάλι.

Πηγή: zappit.gr