“Έπρεπε να είναι διαβασμένη. Έτσι προσβάλλει και τον εαυτό της και τους συνεργάτες της”.

Συνέχεια στη δημόσια διαμάχη του με τη Μαριάντα Πιερίδη δίνει ο Στηβ Μιλάτος. Το γνωστό μοντέλο σε νέες του δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day το πρωινό της Δευτέρας (30/9) ρίχνει «λάδι» στην κόντρα του με την τραγουδίστρια, μετά τα σχόλια που έγιναν εκατέρωθεν την προηγούμενη εβδομάδα.

«Ήθελε να πει αυτό το πράγμα και το είπε, άρα την κάνει καλά τη δουλειά της. Να μου στείλει εμένα μήνυμα να μου πει τι; Αυτή είπε ότι δεν ήξερε τι είμαι και έπαιξε συνέντευξή μου στην εκπομπή της», ανέφερε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος.

«Όταν ήμουν παρουσιαστής, μπορεί να μην είμαι καλός αλλά δόξα τω Θεώ στην εκπομπή της κυρίας Σπυροπούλου, το καστ που είχε από πίσω για να την ετοιμάσουν μάς έδινε πάντα μία σκαλέτα και μας έλεγαν: επόμενος καλεσμένος είναι ο τάδε και ξέραμε το βιογραφικό του. Άρα κάτι λάθος κάνει και η εκπομπή της και η ίδια, έτσι προσβάλλει και τον εαυτό της και τους συνεργάτες της», συμπληρώνει στην αιχμηρή του τοποθέτηση το μοντέλο.

«Έπρεπε να ήταν διαβασμένη, αυτή ήταν η δουλειά της. Είναι δυνατόν εγώ να πάω σε μία φωτογράφιση και να μην ξέρω ποιος είναι ο σχεδιαστής και τι του αρέσει; Δεν θέλω να κάνω άλλο λαϊκό δικαστήριο. Παίξε αυτό το κομμάτι, μην το κόψεις. Δεν με νοιάζει, θέλω να μιλάει η δουλειά μου, όπως όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω πουλήσει ποτέ την προσωπική μου ζωή», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Στηβ Μιλάτος στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο και το Happy Day.

Πηγή: zappit.gr