Ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά το “The Greek Experience Convention” μια συγκλονιστική συγχώνευση γαστρονομικών απολαύσεων, πολιτιστικής εμβάπτισης και ψυχαγωγίας, στο Τορόντο, στις 5 Οκτωβρίου 2024 στο The Toronto Pavilion.

Στο επίκεντρο του συνεδρίου βρίσκεται μια γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας, που προβάλλει την πλούσια ταπισερί από γεύσεις, αρώματα και τεχνικές που καθορίζουν την ελληνική κουζίνα. Ο διάσημος διάσημος σεφ, ο Γιώργος Τσαπάρας από την Ελλάδα, καταξιωμένος για την καινοτόμο προσέγγισή του στα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, θα είναι ο πρωταγωνιστής των γαστρονομικών γιορτών. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να περιμένουν γαστρονομικά demos στην κεντρική σκηνή συνοδευόμενοι από τον Gus Constantellis, έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες κωμικούς της Βόρειας Αμερικής. Επιπλέον, ο σεφ Τσαπάρας θα βρίσκεται σε διάφορες τοποθεσίες εστιατορίων στο Τορόντο για να επιμεληθεί ειδικές επιλογές μενού και να εξυπηρετήσει ντόπιους επισκέπτες.

Πέρα από τις δελεαστικές γεύσεις, το The Greek Experience Convention προσφέρει ένα μαγευτικό ταξίδι στην ελληνική κουλτούρα και κληρονομιά. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν στη ζωντάνια των ελληνικών παραδόσεων, από παραστάσεις παραδοσιακών χορών μέχρι ζωντανή μουσική που αντηχεί τις μελωδίες της αυθεντικής και σύγχρονης Ελλάδας. Οι τεχνίτες θα επιδείξουν τη δεξιοτεχνία τους και οι επιχειρήσεις θα παρουσιάζουν εκλεκτά προϊόντα που ενσωματώνουν την ουσία του ελληνικού πολιτισμού.

Το Greek Experience Convention τελεί υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Οτάβα και του ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.

Πηγή: ertnews.gr