Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Λουκία Πιστιόλα. Η ηθοποιός απάντησε ξανά για τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο προ ημερών είχε πει πως «δεν τον θεωρώ ηθοποιό».

«Το σκετσάκι του Γιάννη Μπέζου με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου μού φάνηκε υπέροχο. Εξάλλου, ο Γιάννης είναι ο πρώτος ο οποίος ακομπλεξάριστα βγήκε και έκανε έναν υπέροχο γκέι. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, και στην κωμωδία και στο δράμα.

Δεν έχει σημασία το πως γεννιέσαι ή πως διαμορφώνεσαι στην πορεία, άνδρας, γυναίκα, γκέι κτλ. Δεν έχει καμία σημασία. Όλοι είναι άνθρωποι και πλάσματα του Θεού, στον οποίο πιστεύω και πάρα πολύ. Εκείνο που με πειράζει είναι η κακογουστιά, το αντιαισθητικό. Ένα καλόγουστο πράγμα δε με ενοχλεί ποτέ, με ό,τι και να ασχολείται», είπε αρχικά η Λουκία Πιστιόλα.

Σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή, η Λουκία Πιστιόλα απάντησε: «Με ενοχλεί η διαφήμιση. Πάντα με ενοχλούσε. Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός. Ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη από καμία διαφήμιση. Ο ηθοποιός υπάρχει, αναπνέει και ζει επάνω στη σκηνή. Κάτω από τη σκηνή είναι ένα συνεσταλμένο, εσωστρεφές, δειλό πλάσμα. Επάνω στη σκηνή εκτίθεται και ανοίγει».