Σάντουιτς με λουκάνικο και ουγγαρέζα, παρόμοιο με τη βολιώτικη «παταούγκα» ετοίμασε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στη Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Δευτέρας (7/10). Η παρουσιάστρια δε μπόρεσε να κρύψει τον… ενθουσιασμό της δοκιμάζοντας το αποτέλεσμα, οδηγώντας σε ένα παραλίγο γλωσσικό «ολίσθημα» στον αέρα του MEGA.

«Τι ωραίο που είναι; Ωραίο σάντουιτς, δείτε λίγο… με λουκάνικο και ουγγαρέζα», είπε η Φαίη Σκορδά και αφού έφαγε την πρώτη μπουκιά, πρόσθεσε ενθουσιασμένη: «Ω να…».

«Μη λες έτσι», παρατήρησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να σχολιάζει χαρακτηριστικά με χιούμορ: «Τι είπε; Το είπε; Το είπες! Και μετά λέτε εμένα ότι λέω τέτοια!».

Τα γλωσσικά «ατυχήματα» δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού λίγα λεπτά αργότερα η Φαίη Σκορδά τόνισε πως το συγκεκριμένο σάντουιτς είναι το καλύτερο φαγητό που της έχει φτιάξει ποτέ μέσα στα χρόνια. Ο μάγειρας δεν μπόρεσε να κρατηθεί και της απάντησε: «Συγγνώμη, ρε μαλ… πραγματικά. Σου έχω φτιάξει τρία χρόνια τώρα της Παναγιάς τα μάτια!».

«Έβρισα; Μου ξέφυγε. Δεν το κατάλαβε κανείς», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, όταν η οικοδέσποινα του έκανε χαριτωμένα παρατήρηση για τον λόγο του.