Συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno παραχώρησε ο Χάρης Σαβαλάνος. Ο γιος της Άννας Διαμαντοπούλου, που κρύβεται στιχουργικά πίσω από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, μίλησε για την πολιτική σταδιοδρομία της μητέρας του και όσα έμαθε εκείνος στο πλάι της όλα αυτά τα χρόνια.

«Η μαμά μου ήταν στο εξωτερικό και μου έδωσε το task να παίρνω λέξεις και να κάνω ομοιοκαταληξία. Έμαθα να εκφράζομαι μέσα από αυτό. Έχω γράψει το «Αφού σε βρήκα, δεν σε αφήνω», το «Σ’ αγαπάω γιατί», το «Ελεύθερος». Έγραψα το «Ελεύθερος», γιατί με πονούσε η τότε κατάσταση στη χώρα μου. Ήμουν φοιτητής το ’12-’13 και τότε η Ελλάδα περνούσε μια δοκιμασία», δηλώνει ο Χάρης Σαβαλάνος.

«Δε θα μπορούσα να είμαι στην πολιτική. Αυτό που έμαθα από την πορεία της μητέρας μου είναι ότι η πολιτική θέλει γερό στομάχι και να βάζεις το εγώ σου κάτω από το κοινό συμφέρον και την πατρίδα, ακόμα και όταν η πατρίδα μπορεί να μη σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο», απαντά σε σχετική ερώτηση ο νεαρός στιχουργός.

«Την περίοδο των Αγανακτισμένων είχαν μαζευτεί έξω από το σπίτι μας καμιά 20αρια άνθρωποι με το πανό τους ήρεμα χωρίς να παρεκτραπούν. Μια κυρία κατάλαβε ποιος ήμουν και μου φώναξε: αν θέλεις να αλλάξεις μάνα, υιοθετούμε και παιδιά», περιγράφει σε άλλο σημείο ο Χάρης Σαβαλάνος.

«Νιώθω τυχερός που έχω μητέρα την Άννα Διαμαντοπούλου. Νιώθω τυχερός όχι για το πολιτικό πρόσωπο Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά για τη μάνα μου. Την στήριξα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ με ό,τι είχα και ήταν αυτό που έλεγε η καρδιά της», εξομολογείται μεταξύ άλλων ο Χάρης Σαβαλάνος.