Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου υποδέχθηκε νωρίτερα σήμερα (8/10) η Φαίη Σκορδά στο πλατό της εκπομπής της. Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για την πολιτική της δραστηριότητα, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει και στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει από τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση.

«Εγώ είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ με την πολιτική, είχα πάντοτε τη διάθεση συμμετοχής στα κοινά. Είχα αποφασίσει ότι είναι πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία η πολιτική και εγώ δε θα ασχοληθώ. Είμαι μαχόμενη και μάχιμη δικηγόρος και πιστεύω ότι με την πολιτική πρέπει να ασχολούνται άνθρωποι, οι οποίοι ξέρουν να βγάζουν το ψωμί τους.

Αυτός ο οποίος δεν έχει ιδρώσει για να βγάλει το ψωμί του δεν μπορεί να ορίσει τις ζωές των άλλων ανθρώπων. Άνθρωποι οι οποίοι έχουν μάθει να εισπράττουν και μάλιστα δημόσιο χρήμα από δημόσιες καρέκλες, πώς μπορούν να νιώσουν τον άλλον ο οποίος δεν βγαίνει να πληρώσει τα έξοδά του», δηλώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Την προσωπική ζωή τη θεωρώ πάρα πολύ σημαντική και είναι πάρα πολύ δύσκολο να την προστατεύσεις, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο. Το προσπάθησα και ίσως δεν το κατάφερα τόσο πολύ, είναι μια πολύ δύσκολη ισορροπία και πολλές φορές πρέπει να ακροβατείς», απαντά σε σχετική ερώτηση η γνωστή πολιτικός.

«Στη δική μου πορεία κάπως συνέπεσαν και η πολιτική μάχη και δράση με την προσωπική ζωή. Ήταν αρκετά δύσκολο να περιφρουρήσεις το προσωπικό. Το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να είσαι αληθινός. Το ψέμα δεν το θέλω και δεν μπορώ να το υποστηρίξω αλλά και το βλέπω», σημειώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Έχουμε περπατήσει μαζί με τον Διαμαντή πάρα πολλά χιλιόμετρα σε πάρα πολύ δύσκολες στιγμές. Πολλές πρωτοβουλίες που πήραμε, μια σειρά από πράγματα, είναι ιδέες του Διαμαντή. Δεν είναι ο σύντροφός μου πια, μολονότι είναι και ο σύντροφός μου, αλλά είναι μια αυτοτελής προσωπικότητα με τεράστια προσφορά», καταλήγει επί του θέματος η Ζωή Κωνσταντοπούλου.