Περισσότερο στυλ στα C-SUV, με έναν σχεδιασμό που “μιλάει” απευθείας στην “καρδιά” των αγοραστών, μια και αποπνέει αέρα μοναδικής ανθεκτικότητας και ευρυχωρίας. Το δίχρωμο αμάξωμα και οι τροχοί των 19 ιντσών, δίνουν το στίγμα του ολοκαίνουργιου Bigster, το οποίο προσφέρει περισσότερο Dacia απο ποτε. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο της Dacia αναβαθμίζει συνολικά την αξία της κατηγορίας, κάνοντάς την πιο προσιτή στο ευρύτερο κοινό.

Αυξημένη είναι και η προσφερόμενη τεχνολογία, με κινητήρες Hybrid, κεντρική οθόνη 10,1″, ψηφιακό πίνακα οργάνων και ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών. Περισσότερη άνεση, με εξαιρετικό εσωτερικό χώρο, βελτιστοποιημένη ηχομόνωση, κλιματισμό διπλής ζώνης με πίσω αεραγωγούς, πανοραμική ανοιγόμενη ηλιοροφή, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού, καθώς και ένα σύστημα πολυμεσων με έξι ηχεία και ήχο Arkamys 3D.

Βελτιωμένη είναι και η χωρητικότητα για αποσκευές με ευρύχωρο πορτμπαγκάζ, αρθρωτές ράγες οροφής και πίσω κάθισμα που χωρίζεται και αναδιπλώνεται (40/20/40) για τη μεταφορά μεγάλων σε μήκος αντικειμένων, ακόμα και με τέσσερις επιβάτες στο αυτοκίνητο. Αναβαθμισμένα είναι και τα υλικά των επενδύσεων της καμπίνας, που δίνουν έναν αυξημένο αέρα πολυτέλειας στο εσωτερικό του Bigster.

Στο νέο μοντέλο, είναι τονισμένη και η ευελιξία, με πραγματική ικανότητα εκτός δρόμου και σύστημα 4×4 για τους πιο απαιτητικούς πελάτες που θέλουν να εξερευνούν και μετά το τέλος της ασφάλτου. Με το νέο Bigster, η Dacia παραμένει πιστή στις αξίες της, προσφέροντας την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής στην κατηγορία C-SUV, με το κόστος να είναι ένα στοιχείο που θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον- και θα επανέλθουμε.

Πηγή: Sport24.gr