Μπορεί η Lisa Marie Prisley, η κόρη του θρυλικού Elvis Prisley, να έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2023, οι κασέτες που άφησε πίσω της όμως και οι αποκαλύψεις στις οποίες προχωρά μέσα από αυτές συγκλονίζουν. Η κόρη της αείμνηστης τραγουδίστριας, Reily Keough, μετέτρεψε αυτές τις μαρτυρίες σε βιβλίο με τα απομνημονεύματα της μητέρας της, που φέρουν τον τίτλο «From Here to the Great Unknown» και κυκλοφόρησαν σήμερα, Τρίτη 8/10.

Μεταξύ άλλων, η Lisa Marie Prisley αναφέρεται στη σχέση της με τον Μάικλ Τζάκσον, με τον οποίο ήταν ζευγάρι, όταν εκείνη ήταν 26 ετών και εκείνος 35. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 26 Μαΐου 1994, μόλις 20 μέρες μετά το διαζύγιο της ίδιας με τον Danny Keough.

«Μου είχε πει ότι ήταν ακόμα παρθένος. Πιστεύω ότι είχε φιλήσει την Tatum O’Neal κι είχε κάτι με την Brooke Shields, το οποίο δεν ήταν σαρκικό, είχαν δώσει μόνο ένα φιλί. Είπε, επίσης, ότι η Μαντόνα είχε προσπαθεί να συνδεθεί μαζί του μια φορά ερωτικά αλλά δεν συνέβη τίποτα», περιγράφει η Lisa Marie Prisley στις κασέτες που άφησε πίσω της.

«Ήμουν τρομοκρατημένη, γιατί δεν ήθελα να κάνω κάποια λάθος κίνηση. Όταν αποφάσισε να με φιλήσει για πρώτη φορά, το έκανε εκείνος. Υποκινούσε τα πάντα. Όταν ξεκίνησαν να συμβαίνουν παραπάνω πράγματα, σοκαρίστηκα. Είχα σκεφτεί ότι δεν θα κάναμε τίποτα μέχρι να παντρευτούμε αλλά μου είπε «δεν θέλω να περιμένω»», συμπληρώνει η εκλιπούσα, σημειώνοντας ωστόσο πως ήταν πραγματικά χαρούμενη με τη σχέση τους.

Στο ίδιο υλικό, η Lisa Marie Prisley εξομολογείται πόσο συντετριμμένη υπήρξε με τον θάνατο του γιου της, Benjamin Keough, γεγονός που την ανάγκασε μάλιστα να κρατήσει τη σορό του στο σπίτι για δύο ολόκληρους μήνες μετά την αυτοκτονία του.

Όπως εξομολογείται χαρακτηριστικά στα απομνημονεύματά της, η ίδια πάλευε με την απόφαση να θάψει τον Benjamin στη Χαβάη ή στη Graceland, εκεί όπου είναι θαμμένος και ο Elvis. Έτσι, τον κράτησε σε ένα ξεχωριστό ξενώνα στο σπίτι της στην Καλιφόρνια, καθώς δεν υπήρχε σχετική νομοθεσία από την Πολιτείαπου να απαιτεί την άμεση ταφή.

Με τη βοήθεια ενός συμπονετικού ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, η Lisa Marie Prisley έφερε τον γιο της και τον κράτησε στη σωστή θερμοκρασία στο σπίτι της, για να διατηρήσει το σώμα του. «Νομίζω ότι θα τρόμαζε οποιονδήποτε άλλο να έχει τον γιο του εκεί. Αλλά όχι εμένα», παραδέχεται η αείμνηστη τραγουδίστρια.

Ο Benjamin Keough αυτοκτόνησε το 2020 και τελικά θάφτηκε στη Graceland, ακριβώς δίπλα στον παππού του, Elvis Prisley, ενώ τον Ιανουάριο του 2023 θάφτηκε εκεί και η Lisa Marie Prisley.