Προ ημερών συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή. Έχει περάσει τόσος καιρός  και ακόμα δεν έχει βρεθεί άκρη για το τι θα γίνει με την τέφρα της.

Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», βγήκε με σύνδεση μέσω skype, ο κολλητός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Χάρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει την τέφρα στο σπίτι του και δεν ξέρει… τι να την κάνει.

«Έχω την τέφρα, την πήρα νόμιμα από τη Ριτσώνα, με την υπογραφή του διευθυντή. Όχι, δεν τη θέλω εδώ, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά, να κρατάς τη ζωή ενός ανθρώπου. Πρέπει αυτό το πράγμα να τελειώσει. Έχω ζητήσει να συναντηθώ με το Χαμόγελο του Παιδιού, να δούμε αν θα γίνει αυτό που είπαν στη Μαίρη τότε.

Της έλεγαν τότε της Μαίρης ότι θα γίνει ένα μουσείο κλπ. Η Μαίρη πάντα έλεγε ότι θέλει η τέφρα της να σκορπιστεί στο Σούνιο, αυτή ήταν η επιθυμία της. Έχω ζητήσει συνάντηση με το Χαμόγελο, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Βλέπω μια αδιαφορία, το κτήμα έχει εγκαταλειφθεί, η μάντρα έχει πέσει», είπε ο Χάρης Παπαδόπουλος.