“Κατάλαβε το συγκεκριμένο άτομο και απομακρύνθηκε. Υπήρχε έντονη παρακολούθηση”.

Στα καμαρίνια του Mezzo συνάντησαν την Πέγκυ Ζήνα η κάμερα και ο ρεπόρτερ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», στο πλαίσιο των νυχτερινών της εμφανίσεων. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Σαράντη Μαριέτη για τις αντισυναδελφικές τρικλοποδιές, την υπόθεση stalking σε βάρος του Γιάννη Πλούταρχου, ενώ στέλνει και τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση στη Μαρινέλλα.

«Ίσως λίγο στα πρώτα μου βήματα να ήρθα αντιμέτωπη με «τέρατα» και αντισυναδελφικές πισώπλατες μαχαιριές. Όμως η παρουσία του Γιώργου (σ.σ Λύρα) στη ζωή μου με γλίτωσε από τέτοιες συμπεριφορές», δηλώνει η Πέγκυ Ζήνα.

«Δεν μίλησα με τον Γιάννη Πλούταρχο, μίλησε ο Γιώργος με τη γυναίκα του. Γνωρίζω την κατάσταση, όντως τον αγαπώ σαν αδελφό μου. Σίγουρα ένιωσε ότι ξεπεράστηκαν τα όριά του και ότι παραβιάζεται σε προσωπικό επίπεδο. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Μου έχουν τύχει παρόμοιες αλλά λιγότερο σοβαρές καταστάσεις», απαντά η τραγουδίστρια για την πολυσυζητημένη υπόθεση.

«Εγώ γλίτωσα πιο εύκολα, κατάλαβε το συγκεκριμένο άτομο και απομακρύνθηκε πριν φτάσουμε στα άκρα. Υπήρχε έντονη παρακολούθηση, είναι λίγο τρομακτικές αυτές οι καταστάσεις», αποκαλύπτει η Πέγκυ Ζήνα για το αντίστοιχο δικό της προσωπικό βίωμα.

«Η Μαρινέλλα είναι σημείο αναφοράς μου και για τους περισσότερους τραγουδιστές της γενιάς μου. Είναι η μάνα μας, η δύναμή μας, η γυναίκα που όσο μεγαλώνει, μεγαλώνει η καριέρα της και η φωνή της παραμένει ανέγγιχτη και η αξία της αναμφισβήτητη. Νιώσαμε όλοι ότι το παθαίνουμε μαζί της αυτό που συνέβη, εγώ τρεις μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ», σχολιάζει για την περιπέτεια υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

«Θέλει τον χρόνο της και θα συνέλθει. Εγώ τις χρωστάω πολλά, ήταν η γυναίκα που μετά από μία ώρα συζήτησης μαζί της, ξαναβρήκα τη φωνή μου μετά από μία εγχείρηση στις φωνητικές χορδές που είχα κάνει. Είχα πάθει ένα ψυχολογικό, παρ’ όλο που είχα κάνει σωστή αποθεραπεία, και είχα χάσει τη φωνή μου», περιγράφει κλείνοντας η Πέγκυ Ζήνα.

Πηγή: zappit.gr