Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και ώρα 10:00, θα τεθούν σε κυκλοφορία οι 500 τελευταίες θέσεις διαρκείας.

Αυτές θα βρίσκονται στο τμήμα 328, καθώς και στα τμήματα των θυρών 5 και 6.

Η αγορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ https://www.ticketmaster.gr/osfpbc/ και απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η ύπαρξη ενεργού λογαριασμού στο https://www.ticketmaster.gr/osfpbc/accountLogin.html, καθώς και η κατοχή της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, την οποία μπορείτε να προμηθευθείτε στο https://www.olympiacossfp.gr.

Από τη φετινή περίοδο 2024 – 2025 επισημαίνουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι ΔΕΝ θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr wallet. Για αυτό το λόγο και είναι απαραίτητη η εγκατάσταση της εφαρμογής από όσους δεν την διαθέτουν ακόμα.

Την εφαρμογή Gov.gr Wallet μπορεί οποιοσδήποτε να κατεβάσει από το Google Play ή το App Store εφόσον είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (Ε.Μ.Επ.). Όποιος δεν έχει εγγραφεί μπορεί να το κάνει στο emep.gov.gr.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με τη λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου μπορείτε να ανατρέξετε στο σύνδεσμο: https://tickets.gov.gr/.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με τη προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία της αγοράς μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα://ΔΜ

2104828160
2104810215
2104815876