Σε απευθείας σύνδεση μέσω Skype εμφανίστηκε ο Απόστολος Μαγγηριάδης το πρωί της Κυριακής (13/10) στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;». Ο δημοσιογράφος και anchorman της ΕΡΤ κλήθηκε να σχολιάσει τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ με τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και στις δύο παρατάξεις να είναι προ των πυλών.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με το στούντιο της Δημόσιας Τηλεόρασης, ο Απόστολος Μαγγηριάδης είχε μία απρόβλεπτη… παρέμβαση από την κορούλα του, η οποία έκανε αισθητή την παρουσία της με την φωνή της. Η παρουσιάστρια, Ζωή Κρονάκη, δεν άφησε ασχολίαστο το περιστατικό, που προκάλεσε ευθυμία στο πάνελ αλλά και στον ίδιο τον δημοσιογράφο.

«Δεύτερη Κυριακή εκλογών για το ΠΑΣΟΚ, περιμένουμε με αγωνία να δούμε κι εμείς το αποτέλεσμα. Στις 19:00 θα έχουμε έκτακτη εκπομπή στο ERTNews με τον Γιώργο Κουβαρά», ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ πριν ακουστεί η κόρη του από το εσωτερικό του σπιτιού.

«Απόστολε, ακούγεται το μωρό! Τρελαίνομαι!», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ζωή Κρονάκη, με τον ίδιο να απαντά: «Εξαιρετικά! Είναι αυτό που λέμε φυσικός ήχος! Τα ωραία της εκλογικής ανάλυσης Κυριακή πρωί μαζί με την κόρη».