Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση αυτοκινήτου Auto Athina 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 13 Οκτωβρίου 2024 στο Metropolitan Expo, υπό την αιγίδα του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων).

Κατά τη διάρκεια των εννέα ημερών, η έκθεση αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους φίλους της αυτοκίνησης, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 70.000 επισκέπτες οι οποίοι ήρθαν κοντά στους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά πάνω από 200 νέα μοντέλα και περισσότερες από 20 πανελλαδικές πρεμιέρες.

Σημαντική ήταν η παρουσία εταιρειών από τον χώρο της συντήρησης και του εξοπλισμού αυτοκινήτων, καθώς και παροχών υπηρεσιών όπως οι εταιρίες leasing, ασφαλιστικές και χρηματοδοτικές εταιρείες ή εταιρίες καυσίμων. Η έκθεση δεν περιορίστηκε μόνο στην στατική προβολή των αυτοκινήτων, αλλά περιλάμβανε και δράσεις όπως test-drives και ειδικά happenings για τους επισκέπτες.

Με την επόμενη διοργάνωση να έχει ήδη δρομολογηθεί, η Auto Athina φαίνεται πως καθιερώνεται ως ο κορυφαίος εκθεσιακός θεσμός που προβάλλει το μέλλον της αγοράς αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Οι διοργανωτές και οι συμμετέχοντες, ανανέωσαν το ραντεβού τους με το Ελληνικό κοινό που ενδιαφέρεται για το αυτοκίνητο, για την επόμενη χρονιά και την Auto Athina 2025.

Πηγή: Sport24.gr