Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η πληροφορία ότι ο Κώστας Φραγκολιάς περνά κρίση στη σχέση του με τη σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη, μετά τις δηλώσεις του στο Breakfast@star. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο θέμα με τον Κώστα Φραγκολιά να μη θέλει να δώσει έκταση.

«Όλοι σε ψάχνουν από χθες για να σε ρωτήσουν για την προσωπική σου ζωή. Είσαι ένας άνθρωπος που έχει κάνει μία επιλογή, έχεις μία γνωστή σχέση κι υπάρχουν πληροφορίες ότι αυτή η σχέση περνά δύσκολα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Δεν θέλω να αναφέρω κάτι. Ουδέν σχόλιο! Άκουσα και κάτι παλαβά. Αν χρειαστεί να πω κάτι, είμαι σε μία δίωρη εκπομπή κι εννοείται ότι θα το πω εδώ. Να κάθομαι στον δρόμο να συζητώ για την προσωπική μου ζωή… Δεν μου αρέσει και δεν μου αρμόζει» απάντησε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Επειδή είσαι του χώρου, αντιλαμβάνεσαι ότι η απάντηση ουδέν σχόλιο είναι ότι ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει. Είναι σαν να το τροφοδοτείς» συνέχισε η παρουσιάστρια με τον Κώστα Φραγκολιά να λέει: «Όποιος επικοινώνησε μαζί μου τους είπα πείτε ό,τι θέλετε χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν πρόκειται να κρατήσω μούτρα». «Εγώ καταλαβαίνω ότι είσαι σε φάση που δεν έχεις να πεις κάτι συγκεκριμένο» είπε στο τέλος η Σταματίνα Τσιμτσιλή.