Αφροδίτη Γραμμέλη: “Nαυάγιο η φετινή σεζόν, πια η δουλειά γίνεται πολύ ψυχοφθόρα και για εμάς”

“Πρέπει λίγο να αναθεωρήσουμε και να ξαναπροσδιορίσουμε τι είναι η ψυχαγωγία” εξηγεί, παράλληλα, η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε τόσο την φετινή τηλεοπτική σεζόν όσο και το μέλλον της Φαίης Σκορδά.

Ειδικότερα, η Αφροδίτη Γραμμέλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την φετινή σεζόν θα την χαρακτήριζα ναυάγιο. Νομίζω ότι πια η δουλειά μας γίνεται πολύ ψυχοφθόρα και για εμάς τους ίδιους και όλο αυτό βγαίνει και προς τον κόσμο. Εδώ και έναν μήνα που είμαι εκτός τηλεόρασης, νιώθω ότι έχει αλλάξει και η όψη μου».

«Πρέπει λίγο να αναθεωρήσουμε και να ξαναπροσδιορίσουμε τι είναι η ψυχαγωγία. Θα ήθελα την επόμενη χρονιά να υπηρετήσω κάτι το οποίο θα είναι φύση και θέση ευχάριστο. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση αυτή τη στιγμή με την Φαίη Σκορδά. Εμένα η Φαίη είναι στην καρδιά μου».

«Θεωρείτε δεδομένη την μεταγραφή της στο MEGA;» ρώτησε, εν συνεχεία, ο ρεπόρτερ για να απαντήσει, με χαμόγελο, η Αφροδίτη Γραμμέλη πως «είναι ένα βήμα πριν να γυρίσει το κλειδί, πιστεύω. Νομίζω ότι θα έχουμε στο MEGA ριζικές αλλαγές. Όπως και σε όλα τα κανάλια, δεν νομίζω ότι υπάρχει εκπομπή που δεν θα αλλάξει πλην του Happy Day».

Πηγή: zappit.gr