Αυτή είναι η εντυπωσιακή νέα BMW Σειρά 2 Coupe

Το δίθυρο μοντέλο είναι τώρα ακόμα πιο ελκυστικό, με λεπτομερώς ανανεωμένη σχεδίαση, πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό και προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες. Η BMW Σειρά 2 Coupe ενσαρκώνει μια μοναδική φιλοσοφία οχήματος στην compact κατηγορία, που συνδυάζει εξωστρεφή σπορ χαρακτήρα, απόλυτα ελεγχόμενη δυναμική συμπεριφορά και πρωτοποριακά premium χαρακτηριστικά.

Το δίθυρο μοντέλο είναι τώρα ακόμα πιο ελκυστικό, με λεπτομερώς ανανεωμένη σχεδίαση, πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό και προηγμένες ψηφιακές τεχνολογίες. Όλες οι παραλλαγές της νέας BMW Σειράς 2 Coupe διαθέτουν στάνταρ το M Sport Package και πρόσθετα χαρακτηριστικά άνεσης. Nέα εξωτερικά χρώματα, ζάντες ελαφρού κράματος, τιμόνια, διακοσμητικές λωρίδες και επενδύσεις καθισμάτωναποτελούν την μοντέρνα πινελιά στο μοντέλο.

Το νέο BMW iDrive με QuickSelect και οι καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες που βασίζονται στο BMW Operating System 8.5 συμβάλλουν επίσης στον προοδευτικό χαρακτήρα της νέας BMW Σειράς 2 Coupe. Με συμπαγείς αναλογίες, πιο αιχμηρή σχεδίαση, ισχυρούς κινητήρες και την ανάρτηση M Sport να περιλαμβάνεται πλέον στον βασικό εξοπλισμό της, η νέα BMW Σειρά 2 Coupe προσφέρει μια πιο συναισθηματική από ποτέ οδηγική εμπειρία.

Το δίθυρο μοντέλο ακολουθεί τα βήματα της θρυλικής BMW Σειράς 02, η οποία ήδη από τη δεκαετία του 1960 θεωρείτο η επιτομή της οδηγικής απόλαυσης. Η γκάμα των κινητήριων συνόλων της περιλαμβάνει εξαιρετικά αποδοτικές τετρακύλινδρες μονάδες βενζίνης και diesel, που συνδυάζονται με οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Επίσης η νέα BMW M240i xDrive Coupé χρησιμοποιεί έναν εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα ο οποίος συνιστά μία μοναδική πρόταση σε σχέση με τους ανταγωνιστές. Η νέα BMW Σειρά 2 Coupe θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Αύγουστο του 2024. Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του BMW Group στο San Luis Potosi του Μεξικού, όπου παράγεται και η νέα BMW Σειρά 3 Sedan με κινητήρα εσωτερικής καύσης και plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Πηγή: Sport24.gr