Αγρίνιο: Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες που χτύπησαν εστιάτορα με σιδερένιο γκλοπ

Θύμα ξυλοδαρμού, από τρεις αγνώστους, έπεσε στο Παναιτώλιο Αγρινίου, ένας 52χρονος επιχειρηματίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβάν σημειώθηκε μεσάνυχτα στο μαγαζί εστίασης που διατηρεί ο 52χρονος, όταν εισήλθε παρέα τριών ατόμων, κατοίκων του χωριού, που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης.

Οι τρεις άνδρες ζήτησαν φαγητό, ωστόσο ο ένας εξ αυτών έκανε παρατήρηση, με έντονο και επιθετικό τρόπο, στον επιχειρηματία για την ποιότητα. Ο 52χρονος προσπάθησε να τον οδηγήσει εκτός του καταστήματος και τότε ήταν που δέχτηκε επίθεση με σιδερένιο γκλοπ.

«Μου είπαν σε έντονο ύφος ότι δεν ήταν σωστή η παραγγελία. Τους είπα ότι μπορούμε να τη διορθώσουμε. Άρχισε να με βρίζει, ότι θα μου κάψει το μαγαζί. Του είπα ότι θα πάρω την αστυνομία», είπε στο MEGA το θύμα της επίθεσης.

«Μετά από 20 λεπτά μπήκε ο ένας στο κατάστημα, άρχισε να με βρίζει και μου όρμησε. Αντιστάθηκα, μου έριξε δύο μπουνιές. Φώναξε τους άλλους δύο, βγήκαν από το αυτοκίνητο, ο ένας με σιδερένιο γκλοπ κι ο άλλος με ξύλινο, κι άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι».

Ο επιχειρηματίας χτυπήθηκε σφοδρά στο κεφάλι, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Μετά το περιστατικό, οι τρεις άνδρες εξαφανίστηκαν και μέχρι στιγμής δεν έχουν συλληφθεί.

«Αυτοί δεν φοβούνται, δεν τιμωρούνται. Δεν έχουν ακόμα συλληφθεί», είπε το θύμα της επίθεσης.

Σημειώνεται πως εις βάρος των τριών ανδρών έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων.