Αιμίλιος Χειλάκης: Το σχόλιο για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Φιλιππίδη στα βραβεία Χορν

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε το πρωινό της Τετάρτης (29/5) ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο δημοφιλής ηθοποιός περιέγραψε τα πρώτα του χρόνια στον χώρο της υποκριτικής, τα λάθη που έκανε από την εποχή της δραματικής σχολής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Φιλιππίδη στα φετινά βραβεία Χορν, με τον οποίο θα συνεργαστεί θεατρικά αυτό το καλοκαίρι.

«Κάνουμε μία δουλειά για τον κόσμο. Εγώ το λέω πολλές φορές και παρεξηγούμαι ότι είμαι ένας λαϊκός καλλιτέχνης. Το λαϊκίζον δεν έχει καμία σχέση με το λαϊκό, όπως γίνεται καμιά φορά με το εθνικό και το εθνικιστικό. Αυτή είναι η διαφορά που ορίζει τον καλλιτέχνη», είπε αρχικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Για να χτίσεις το εμείς, πρέπει να έχεις φάει πολύ ξύλο στο εγώ σου. Πρέπει να φας τις απορρίψεις σου, εμένα ήθελαν να με διώξουν από το πρώτο έτος στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Δεν ήμουν καλός, ήμουν ένα παιδί 18 χρονών, που δεν έπαιρνα χαμπάρι τι συμβαίνει. Ήμουν ακόμα Τρίτη Λυκείου, κάτι δεν λειτούργησε τότε», περιέγραψε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Έχω δει στη ζωή μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στα οποία έχω πιστέψει να κάνουν πράγματα που δεν περίμενα. Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να είμαι εγώ ο λάθος αλλά λέω: ρε γαμώτο, τώρα, τι απογοήτευση; Δεν μπορείς να διαχειριστείς τη στιγμή αυτής της ήττας», παραδέχεται ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Ο Δημήτρης είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ηθοποιός που θα αποδείξει με τον καιρό την σπουδαιότητά του. Έχει θάρρος χωρίς θράσος, ένας άνθρωπος που είναι παρών, ακούει τα πάντα και ήταν και υποψήφιος για το βραβείο Χορν φέτος», τόνισε ο Αιμίλιος Χειλάκης, όταν ρωτήθηκε για τον νεαρό ηθοποιό.>zappit.gr