Αλέξανδρος Βάρθης για Ασημένια Βουλιώτη: “Με κυνηγάει που το είπα, ναι έχει συμβεί αλλά μια φορά”

Με αφορμή τη συμμετοχή στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1, ο Αλέξανδρος Βάρθης βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Νωρίς νωρίς, ωστόσο, ο νεαρός ηθοποιός κλήθηκε να βάλει τα πράγματα στη… θέση τους και να διευκρινίσει μια δήλωση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξη του για την συμπρωταγωνίστρια του, Ασημένια Βουλιώτη.

«1.93! Υπέροχα, υπέροχα! Αφού διάβαζα σε μια συνέντευξη πρόσφατη του Αλέξανδρου ότι η Ασημένια Βουλιώτη, που παίζουν μαζί στις Ψυχοκόρες και υποδύεται το Δεσπινιώ, σε κάποια γυρίσματα που έπρεπε να είστε πολύ τετ α τετ ανέβαινε σε σκαλοπατάκι» υπογράμμισε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, για το ύψος του καλεσμένου της, με τον ηθοποιό να τοποθετείται με χαμόγελο ως εξής. «Κοίταξε, επειδή με κυνηγάει η Ασημένια με αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι έγινε μία φορά».

«Εν τω μεταξύ πραγματικά, αν δεις τα πλάνα, εγώ είμαι έτσι (σ.σ. με το κεφάλι σκυμμένο) και η Ασημένια είναι έτσι (σ.σ. με το κεφάλι προς τα επάνω). Οπότε ναι, έγινε μια φορά αυτό! Ναι, έχει συμβεί αλλά μία φορά».

«Ασημένια, συγνώμη! Δεν ξέρω που κοιτάω… Συγνώμη, συγνώμη» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Αλέξανδρος Βάρθης όταν ολοκλήρωσε την απαιτούμενη τούτη διευκρίνηση για τα γυρίσματα στις Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1.