Αλέξης Κούγιας για Σπύρο Μπιμπίλα: “Του έχω κάνει κι εγώ αγωγή, έτσι όπως ήρθε ξαφνικά με το metoo έτσι θα φύγει”

Τα βέλη του στον Σπύρο Μπιμπίλα έριξε ο Αλέξης Κούγιας για την αγωγή που έχει δεχθεί από τον γνωστό ηθοποιό για ηθική βλάβη και το ποσό των 255.000 ευρώ που ζητά.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει μία αγωγή. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή αντίστοιχη με πολύ μεγαλύτερο ποσό εις βάρος του για αυτά που έκανε εις βάρος μου τότε στις εκλογές των ηθοποιών όταν δίπλα στην κάλπη τοποθετήθηκε ένα κείμενο, το οποίο υπέγραφαν οι ηθοποιοί. Δεν είναι κι ένα πρόσωπο με το οποίο θέλω να ασχολούμαι. Είναι ένα πρόσωπο, το οποίο, όπως ήρθε ξαφνικά με το metoo, θα φύγει. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο και να συντηρήσω το θέμα» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Εγώ είμαι δικηγόρος και στα πλαίσια της υπερασπίσεως του Δημήτρη Λιγνάδη, του κορυφαίου Έλληνα ηθοποιού και σκηνοθέτη, υπήρχαν κάποια πρόσωπα που συνετέλεσαν στην ταλαιπωρία του κι ένα από αυτά είναι ο κ. Μπιμπίλας. Δεν θέλω να συνεχίσω κι είναι δικαίωμά μου να μην τον εκτιμώ. Δεν τον είχα ακούσει ποτέ ως ηθοποιό και τον άκουσα με αφορμή τη δίκη Λιγνάδη. Δεν θέλω να δίνω λαβή ώστε να γίνεται συζήτηση. Αυτός εμφανίζεται συνεχώς και χρησιμοποιεί το όνομά μου για να βρίσκεται στην επικαιρότητα» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.