Άμραμπατ: «Νομίζω θα κερδίσει η Φιορεντίνα»

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στο ολλανδικό ESPN και πιστεύει πως οι “βιόλα” έχουν ότι χρειάζεται για να κατακτήσουν το Conference League, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νόρντιν Άμραμπατ:

«Ο κόσμος μιλά για τον τελικό εδώ και εβδομάδες» είπε αρχικά και συνέχισε για τον Μαροκινό φορ του Ολυμπιακού: «Για να είμαι ειλικρινής, με εξέπληξε. Προέρχεται από την Μπαρκάν, η οποία δεν είναι από τις κορυφαίες ομάδες στο Μαρόκο. Όταν δεις όσα έχει πετύχει τώρα, είναι πολύ εντυπωσιακό. Είναι πολύ δυνατός για το ύψος και το σώμα του. Κάνει άλματα ψηλά και είναι πολύ ακροβατικός».

Τέλος, ξεκάθαρος ήταν ο 37χρονος στην εκτίμησή του για τον τελικό: «Νομίζω ότι θα το κερδίσει η Φιορεντίνα, καθαρά βάσει της εμπειρίας και της λίγο παραπάνω ποιότητας. Παράλληλα, μου αρέσει πολύ ο προπονητής, ο Ιταλιάνο. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός πιέζει καλά και ψηλά με τους εξτρέμ. Νομίζω ότι ο Ιταλιάνο έχει ένα τακτικό κόλπο γι’ αυτό και θα αφήσει τους μπακ να παίζουν χαμηλά και θα έχουν χώρους για να παίξουν ποδόσφαιρο από πίσω».