Αναστάσης Ροϊλός: “Παίζαμε με απίστευτο αέρα και έφευγαν τα έπιπλα από την σκηνή”

Ο Αναστάσης Ροϊλός έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου με αφορμή την επερχόμενη καλοκαιρινή του περιοδεία. Μέσα σε όλα, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του για τις ανάγκες του ρόλου που θα ερμηνεύσει προσεχώς.

Ειδικότερα, αρχικά, ο Αναστάσης Ροϊλός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν σου γίνεται πρόταση για τον Άμλετ, νομίζω ότι είναι διπλό το αίσθημα. Είναι χαρά αλλά υπάρχει κι ένας φόβος. Δεν ήταν εύκολη η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών μου. Πρέπει να κάτσεις μια ώρα με κάτι καυστικό στο κεφάλι σου».

«Δεν με πειράζει. Είναι καλό να προκαλούμε τον εαυτό μας να αλλάζει. Από μια μορφή που έχουμε συνηθίσει ότι αυτή μου πάει, νιώθω ασφαλής. Να προκαλείς τον εαυτό σου και να τον βρεις σε μια άλλη όψη. Λέμε ότι δεν μετράει η εξωτερική εμφάνιση και μετράει το μέσα μας. Στην πράξη να δω».

«Έχει τύχει να παίζουμε σε θέατρο ανοιχτό με ένα απίστευτο αέρα και έφευγαν τα έπιπλα από την σκηνή. Εγώ έκανα τον τυφλό σε αυτή την παράσταση και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Έπρεπε η συμπρωταγωνίστριά μου να τρέχει, να τα σταματάει και εγώ να λέω “Όλα εντάξει; Τι έγινε;”. Και να μην πρέπει να κοιτάει προς τα εκεί που υπήρχε ο θόρυβος» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Αναστάσης Ροϊλός στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα το Σάββατο.