Ανδρέας Γεωργίου: «Θα γίνει κανονικά θρησκευτικός γάμος, θέλουμε και οι δύο πολλά παιδιά»

«Εγώ δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι πολύ μακριά από μένα ο γάμος και τα παιδιά».

Καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη ήταν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (17/6) ο Ανδρέας Γεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης άνοιξε τα χαρτιά του στο φινάλε της εκπομπής Μεγάλη Εικόνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον επικείμενο γάμο του αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο.

«Παντρεύομαι, θα γίνει κανονικά θρησκευτικός γάμος. Ήθελα να κάνω παραδοσιακό κυπριακό γάμο, που μαζεύεται η οικογένεια, οι θείοι με βιολιά και λαούτα. Δεν ξέρω πώς θα είμαι εκείνη την ημέρα αλλά θα ήθελα πολύ να είναι εδώ οι γονείς μου», δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Εγώ δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ. Μέχρι πρόσφατα ήταν κάτι πολύ μακριά από μένα ο γάμος και τα παιδιά. Ίσως να είναι και λίγο πιο βαθύ, ίσως να μην ήθελα να δεσμευτώ για να μη χάσω έναν άνθρωπο. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο όμως περάσαμε πολλά, χωρίσαμε και τα ξαναβρήκαμε», περιγράφει ο ηθοποιός στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Ήρθε ένα timing που καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Θέλουμε και οι δύο πολλά παιδιά αλλά δεν τα προγραμματίζουμε. Με τρομάζει να λέω ότι θα είμαι ένας καλός μπαμπάς, δεν ξέρω αν θα τους προστατεύω πολύ αλλά θα το δουλέψω σίγουρα. Θα ήθελα να είμαι για τα παιδιά μου ένας μπαμπάς που θα μπορούν να μιλάνε ανοιχτά για τα πάντα», παραδέχεται στη συνέχεια ο Ανδρέας Γεωργίου.