Ανδρέας Καραγιάννης – “Πάγωσε” τους πάντες στο πλατό του Super Κατερίνα: “Βίντεο με γκέι ιερείς εν δράσει δεν έχω δει”

“Δεν ξέρω πού τα βλέπετε αυτά; Δευτέρα πρωί μας τρέλανες, μας κόλασες”.

Αμηχανία στο πλατό του Super Κατερίνα προκάλεσε ο Ανδρέας Καραγιάννης, όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με την ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την ομοφυλοφιλία μέσα στους κόλπους της Εκκλησίας. Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε λόγο για βίντεο με γκέι ιερείς… εν δράσει, όταν ο καλεσμένος της εκπομπής, Σπύρος Μπιμπίλας, τόνισε πως υπάρχουν ομοφυλόφιλοι παπάδες και μοναχοί.

«Λέτε, κύριε Μπιμπίλα, ότι μέσα στα κόμματα που ψήφισαν αρνητικά στο νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης, ενδεχομένως υπάρχουν ομοφυλόφιλοι βουλευτές; Αυτό που μένει στον κόσμο είναι ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέρει ότι μέσα στη Βουλή και στην Εκκλησία υπάρχουν κρυφοί ομοφυλόφιλοι. Αυτό είναι στοχοποίηση», ρώτησε ο Ανδρέας Καραγιάννης τον Σπύρο Μπιμπίλα.

«Ο κόσμος είναι πανέξυπνος και καταλαβαίνει. Όταν αφήνεις μία αιχμή, την αφήνεις για να μπει στο πνεύμα των ανθρώπων να σκεφτούν. Δεν είναι στοχοποίηση. Εσείς δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν γκέι ιερείς δηλαδή;», απάντησε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Εγώ δεν το γνωρίζω», αρκέστηκε να πει ο Ανδρέας Καραγιάννης, προκαλώντας την αντίδραση του πάνελ, παροτρύνοντάς τον να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.

«Οι κανόνες της Εκκλησίας είναι να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Ξέρω κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις που έχουν τιμωρηθεί, γιατί η Εκκλησία το θεωρεί αμαρτία. Όποιος το επιβεβαιώσει με αποδείξεις, προφανώς αυτός ο άνθρωπος θα εκδιωχθεί», συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

«Βιντεάκια με γκέι ιερείς εν δράσει δεν έχω δει, ομολογώ. Δεν ξέρω τι άλλο θα δω σε αυτή τη ζωή… να δω και γκέι ιερείς εν δράσει, δεν ξέρω πού τα βλέπετε αυτά; Δευτέρα πρωί μας τρέλανες, μας κόλασες», απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Ανδρέας Καραγιάννης σε σχετική ερώτηση που του έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Πηγή: zappit.gr