Ανδρέας Μικρούτσικος: Αντέδρασε on camera όταν ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καινούργιου – “Δεν μιλάω”

Δηλώσεις στο Breakfast@Star και τη ρεπόρτερ Σοφία Μανουσακίδου έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο γνωστός παρουσιαστής ρωτήθηκε για την επική του αντίδραση στη νίκη του Παναθηναΐκού κατά τη διάρκεια του live του TV Queen, ενώ απέφυγε να απαντήσει σε οτιδήποτε αφορά στην πρώην συνεργάτιδά του, Κατερίνα Καινούργιου.

«Έβλεπα τον αγώνα σε ένα tablet την ώρα του live, χωρίς αυτό να μου αφαιρεί τη δυνατότητα να παρακολουθώ τι γίνεται στην εκπομπή. Στο πρώτο ημίχρονο είχα απογοητευτεί, η αγωνία κορυφωνόταν και στα 4 λεπτά που περάσαμε μπροστά μου κόλλησε το τάμπλετ. Άκουσα από κάποιον ότι «το πήραμε» και δεν το πίστευα, νόμιζα ότι με τρόλαραν», περιγράφει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όταν η ρεπόρτερ του Breakfast@Star του επισήμανε πως η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε την on air αντίδρασή του στη νίκη του Παναθηναΐκού, ο παρουσιαστής αρκέστηκε να απαντήσει: «Σε ευχαριστώ, καλημέρα, να είσαι καλά».

«Δεν μιλάω για την τηλεόραση. Μιλάω για τη Eurovision – την τελευταία φορά που βγήκα -, μιλάω για τα αθλητικά, είμαι μαθηματικός, μουσικός και ό,τι θέλετε από τα ερωτικά ως εμπειρία όχι ως δράση… και κοινωνιολογικά», συμπλήρωσε στην αινιγματική του δήλωση ο Ανδρέας Μικρούτσικος.milao/3463565″ rel=”nofollow”>zappit.gr