Άγγελος Βουράκης – Αιχμές κατά του Στέφανου Κωνσταντινίδη: “Ανεγκέφαλη κριτική, το λέω συνειδητά”

“Είναι τελείως διαφορετικό να το διαβάζεις σε σάιτ και τελείως διαφορετικό να το βλέπεις”.

Στη μεγαλειώδη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης που του χάρισε το κύπελλο στο Final Four αναφέρθηκαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην έναρξη του σημερινού (27/5) Fay’sTime. Σε κάποιο σημείο η συζήτηση στράφηκε στα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης παρερμηνεύοντας κάποιες δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Εκεί ο Άγγελος Βουράκης άφησε τις δικές του αιχμές κατά του δημοσιογράφου.

«Σχετικά με τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο, ο οποίος είπε ότι, εάν επέστρεφε ποτέ στην Ελλάδα, θα επέστρεφε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε και όχι από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που τον απέρριψαν στο ξεκίνημά του… τι έχετε να πείτε;», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά, εισάγοντας το θέμα στην κουβέντα.

«Το παράπονο που εξέφρασε ήταν εύλογο, αν θες τη γνώμη μου, παρ’ όλο που οι Αμερικάνοι τον είχαν κυκλώσει από τότε. Είχαν δει ότι έχει φοβερό ταλέντο», παρατήρησε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κιρκιλής από το Βερολίνο.

«Η όποια αρνητική κριτική ακούστηκε για τις δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο, γιατί κάποιος πρέπει να κάτσει να τις δει, είναι το λιγότερο ανεγκέφαλη», σχολίασε από την πλευρά του ο Άγγελος Βουράκης.

«Προφανώς ο άνθρωπος είχε μία αστεία διάθεση, εξήγησε και έκανε και λίγη πλάκα ότι «μήπως να τους αγοράσω;», «να ρωτήσουμε και τον κύριο Γιαννακόπουλο ή τον πρόεδρο του Ολυμπιακού». Έκανε πλάκα. Είναι τελείως διαφορετικό να το διαβάζεις σε σάιτ και τελείως διαφορετικό να το βλέπεις», πρόσθεσε ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, με την παρουσιάστρια να τονίζει: «Κρατάω το ανεγκέφαλη».

«Το λέω συνειδητά», υπογράμμισε ο Άγγελος Βουράκης με νόημα, αφήνοντας τις αιχμές του κατά του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

Πηγή: zappit.gr