Ανίτα Μπραντ για Χάρη Χριστόπουλο: “Βλέπουμε με το GPS που βρίσκεται ο ένας και ο άλλος”

“Μετά από δυο παιδιά και οι δυο μας ξέρουμε τους κωδικούς των κινητών, τι να κρύβεις;” αναρωτιέται με νόημα η Ανίτα Μπραντ.

Για τον αγαπημένο της σύζυγο, Χάρη Χριστόπουλο και όχι μόνο μίλησε η Ανίτα Μπραντ την Παρασκευή στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λίλυ Πυράκη. Μάλιστα, μέσα σε όλα, η όμορφη make up artist αποκάλυψε τόσο τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει το ζευγάρι στην καθημερινότητα αλλά και την… βοήθεια του GPS!

Ειδικότερα, η Ανίτα Μπραντ εξήγησε αρχικά πως «μια σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα και μαμά μπορεί να τα καταφέρει όλα, αλλά σίγουρα θα χάσει τον εαυτό της στη διαδικασία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μένει χρόνος καθόλου για τον εαυτό της, αν κάποιος τα κάνει όλα. Ουσιαστικά έχω βοήθεια για να μπορώ να δουλεύω. Σίγουρα αυτή η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω δεν είναι πάντα αληθινή».

«Ο Χάρης (σ.σ. Χριστόπουλος) με στηρίζει αλλά δεν τα κάνει όλα μαζί μου. Είναι για το παιχνίδι με τα παιδιά, τις βόλτες, τη διασκέδαση. Θα κάνει ό,τι χαζομάρα μπορείς να σκεφτείς μαζί με τα παιδιά».

«Με τον Χάρη έχουμε ζηλέψει ο ένας τον άλλον. Μετά από δυο παιδιά και οι δυο μας ξέρουμε τους κωδικούς των κινητών, τι να κρύβεις; Βλέπουμε πού βρισκόμαστε ο ένας και ο άλλος με το GPS. Τώρα είναι στη δουλειά, τώρα πίνει καφέ» δήλωσε ακόμα με χαμόγελο η σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου, Ανίτα Μπραντ στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.

Πηγή: zappit.gr