Άννα Δρούζα σε Πάνο Μουζουράκη: «Πόσες φορές σου έχει ζητηθεί να χρησιμοποιήσεις το σώμα σου για να ανέβεις σε επιτυχία;»

Καλεσμένος στην εκπομπή Όσα Δε Λέμε με την Άννα Δρούζα φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (3/6) ο Πάνος Μουζουράκης. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική και προσωπική του πορεία μέχρι σήμερα σε μία εξαιρετικά χαλαρή και πλούσια συνέντευξη.

Όταν ο Πάνος Μουζουράκης αφηγήθηκε στην παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ την τυχαία γνωριμία του με ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Universal Music, η Άννα Δρούζα τού επιφύλασσε μία άκρως

«Άρχισες να της μιλάς. Δεν ήταν τυχαίο, δεν ήξερες ποια είναι. Της μίλησες, γιατί προφανώς είδες ότι ήταν μία ωραία γυναίκα και θέλησες να πεις μια καλησπέρα», είπε αρχικά η οικοδέσποινα της εκπομπής.

«Ήταν σε παρέα, οπότε ήταν κοινωνικά σωστό να μην καθίσω εκεί σαν τον Μουγκοθόδωρο. Με το σπαθί μου, ποτέ δεν χρησιμοποίησα το σώμα μου για να ανέβω τα σκαλιά της επιτυχίας», απάντησε ο τραγουδιστής, για να λάβει την ερώτηση-κόλαφο από την Άννα Δρούζα.

«Πόσες φορές σου έχει ζητηθεί να χρησιμοποιήσεις και το σώμα σου για να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας;».

«Καμία, τίποτα», αρκέστηκε να πει ο Πάνος Μουζουράκης.

«Τελικά μόνο οι γυναίκες το περνάνε αυτό το ζόρι;», επέμεινε η Άννα Δρούζα, με τον τραγουδιστή να επισημαίνει: «Είμαι σίγουρος ότι το περνάνε και κάποιοι άντρες».