Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: “Κοντεύω τα 50, θα παριστάνω ότι είμαι 20;”

Συνέντευξη στο Rainbow Mermaids έδωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πέρασμα του χρόνου, το ταμπού της εμμηνόπαυσης, καθώς και για το άγχος της γύρω από το ενδεχόμενο τα παιδιά της να υποστούν οποιουδήποτε είδους bullying.

«Να παριστάνω εγώ που κοντεύω τα 50, ότι είμαι 20 ετών; Αποκλείεται! Η εμμηνόπαυση είναι μία περίοδος που πρέπει να λέμε χαμηλόφωνα τα συμπτώματα λες και είναι κάποια ντροπή ή ότι δεν το περνάνε όλες οι γυναίκες. Τώρα αυτό ας μην το πούμε αυτό, ιδρώνω αλλά είναι μυστικό», δηλώνει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Έχω δεχτεί ενός είδους bullying, επειδή έχω δηλώσει ότι δεν πιστεύω. Έχω πάρα πολύ μεγάλο άγχος αν δεχτούν οι κάνουν bullying τα δύο παιδιά μου. Πρόσφατα σκεφτόμουν τι θα έκανα αν τα παιδιά μου είναι αυτά που θα έκαναν το bullying. Όταν γέννησα, έκανα δύο αγόρια, μου είπε κάποια στιγμή μία γυναίκα μεγάλη σε ηλικία: και τώρα άμα μεγαλώσεις, ποιος θα σου φέρνει ένα ποτήρι νερό;», περιέγραψε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε πως στη συμμετοχή της στο επιτυχημένο σήριαλ «Ψίθυροι Καρδιάς» δεν είχε πληρωθεί όσο καλά θα έπρεπε. Το απόσπασμα προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Πηγή: zappit.gr