Άννα Μονογιού: “Ο Διονύσης Τσακνής είναι μεγαλείο, ένας υπέροχος σύντροφος”

“Ο Διονύσης είναι παρών σε όλα και στα πάντα, έχει πάντα τον χρόνο να μιλήσει με τα παιδιά του” ομολογεί η Άννα Μονογιού.

Με αφορμή τη συνάντηση που είχε ο αγαπημένος της, Διονύσης Τσακνής με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης, η Άννα Μονογιού εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» στον ΑΝΤ1. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε με τρυφερότητα για την πρώτη γνωριμία με τον τραγουδοποιό αλλά και την καθημερινότητα μαζί του.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μονογιού εκμυστηρεύτηκε πως «ο Διονύσης είναι μεγαλείο. Όταν τον πρωτογνώρισα, μετά από λίγο καιρό που ήμασταν μαζί, διαπίστωσα ότι με αυτόν τον άνθρωπο εγώ θα είμαι χαρούμενη και το σημαντικότερο ήταν πως με αυτόν τον άνθρωπο αποκλείεται πλήξω. Και το λέω με την καλή έννοια, του έχω μεγάλη εκτίμηση».

«Τα νεύρα του Διονύση κρατάνε πέντε λεπτά, εκρήγνυται και μετά του περνάει. «Είναι ο ίδιος άνθρωπος, τι έγινε; Τόσο γρήγορα του πέρασε;» λες. Του έχω μεγάλη εκτίμηση γιατί, πέρα από τη δική μας σχέση που θα μπορούσα να πω πόσο υπέροχα νιώθω μαζί του γιατί είναι ένας υπέροχος σύντροφος, τον παρατηρώ πως είναι με τους τρίτους και τους συναδέλφους του. Και είναι υπέροχος στη δουλειά του, δηλαδή ο τρόπος που συμπεριφέρεται και εκτιμάει και σέβεται τον άλλον είναι αξιοθαύμαστος».

«Ο Διονύσης είναι παρών σε όλα και στα πάντα. Ενώ είναι ένας πρωινός τύπος που ξυπνάει, μπαίνει στο γραφείο του και αρχίζει να μελετάει, έχει πάντα τον χρόνο να συζητήσει, να βγει έξω, να μιλήσει με τα παιδιά του. Έχει πάντα να δει τον χρόνο να δει τι θέματα ή τι προβλήματα έχουν προκύψει, να ακούσει τα νέα τους. Είναι πάντα παρών» πρόσθεσε ακόμα, με χαμόγελο, η Άννα Μονογιού με τον Διονύση Τσακνή και τον Νίκο Χατζηνικολάου να την παρακολουθούν από το πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ της Πέμπτης.

Πηγή: zappit.gr