Αντέδρασε ο Κώστας Τσουρός για τα νούμερα τηλεθέασης: “Αυτή η ερώτηση δεν υφίσταται”

“Επειδή κάνει νούμερα η εκπομπή μου, είμαι χαρούμενος αλλά και να κάνει μέτρια, πάλι προσπαθώ για το καλύτερο” εξηγεί ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Πάνο Παπαδόπουλο, το πρωινό της Πέμπτης, στο STAR. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού μίλησε τόσο για το τηλεοπτικό του μέλλον όσο και τις φημολογούμενες αλλαγές της… «απέναντι» Ναταλίας Γερμανού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλα καλά είναι με την εκπομπή, θα δούμε για τη νέα σεζόν. Τώρα, μην κοροϊδεύουμε και τον κόσμο, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά είναι όλα καλά. Νομίζω ότι κάθε χρόνο πάνε όλο και πιο πίσω τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ναι, παλαιότερα τέτοιο καιρό ήταν όλα σχεδόν κλεισμένα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν».

«Πόσο χαρούμενοι είστε τις μέρες που περνάτε σε νούμερα το Καλύτερα Δε Γίνεται;» ρώτησε τότε ο ρεπόρτερ για να λάβει της εξής απάντηση από τον παρουσιαστή. «Αυτή η ερώτηση δεν υφίσταται γιατί είμαι χαρούμενος όταν κάνει νούμερο η εκπομπή μου. Όχι, όταν περνάω το Καλύτερα Δε Γίνεται. Οπότε, επειδή κάνει νούμερα η εκπομπή μου, φυσικά είμαι χαρούμενος αλλά και να μην κάνει καλά νούμερα και να κάνει μέτρια, πάλι προσπαθώ για το καλύτερο».

«Ούτως ή άλλως η Ναταλία Γερμανού ξέρει να κάνει τις αλλαγές στην εκπομπή της κάθε χρόνο. Τώρα, αν θα τα αλλάξει όλα, δεν το ξέρω. Δεν νομίζω ότι αυτό όμως έχει να κάνει με τη δική μου έλευση. Ο χρόνος, ούτως ή άλλως, κάποια στιγμή δείχνει ότι θα έχεις και κάποιες αλλαγές» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κώστας Τσουρός στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις στο μαγκαζίνο του STAR.

Πηγή: zappit.gr