Αντέδρασε on camera η Μαρία Αναστασοπούλου: “Πού το ξέρετε εσείς αυτό; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο”

Το σχόλιο της ρεπόρτερ που εξέπληξε την παρουσιάστρια.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Μαρία Αναστασοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ρωτήθηκε για τα ευτράπελα στη βραδιά των Ευρωεκλογών με το ατύχημα της Λιάνας Κανέλλη, καθώς και για το τηλεοπτικό της μέλλον που τη θέλει να αποχωρεί από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

«Η εκλογική βραδιά είχε πολύ ενδιαφέρον, φοβερές εκπλήξεις. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές, όπως το περιστατικό με τη Λιάνα. Της ευχόμαστε περαστικά μέσα από την καρδιά μας, μας αιφνιδίασε όλους. Κατά τα άλλα ήταν μία ενδιαφέρουσα εκλογική βραδιά», δηλώνει η Μαρία Αναστασοπούλου.

Όταν η ρεπόρτερ του Alpha επισήμανε πως οι συζητήσεις της δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1 δεν ευδοκίμησαν, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των ημερών, η παρουσιάστρια αντέδρασε: «Πού το ξέρετε εσείς αυτό; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

«Περιμένουμε όλοι τις επίσημες ανακοινώσεις. Δεν μπορώ να πω κι εγώ τίποτα ακόμα όπως καταλαβαίνετε, περιμένω τη στιγμή που θα μπορούμε να μιλήσουμε πιο ανοιχτά», συμπλήρωσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Πού τα ξέρετε όλα αυτά για τον ΣΚΑΪ και τον κύριο Πορτοσάλτε; Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», κατέληξε στις δηλώσεις της η Μαρία Αναστασοπούλου.

Πηγή: zappit.gr